Το τεράστιο Leak του GTA 6 είναι αληθινό – Οι πρώτες κινήσεις της Rockstar Games

451

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, σας ενημερώσαμε για το τεράστιο Leak που είδες το φως της δημοσιότητας, από μία πρώιμη έκδοση του Grand Theft Auto 6, αναστατώνοντας ολάκερο το ίντερνετ!

BREAKING: Το διαδίκτυο παραμιλά – Δεκάδες leaks σε βίντεο και εικόνες από την Pre-Alpha έκδοση του GTA 6!!!

Είναι επίσημο λοιπόν, πως το υλικό είναι γνήσιο και όντως προέρχεται από μία πολύ πιο παλιά version του παιχνιδιού, η οποία μάλλον χρονολογείται από το 2019.

Έμπιστοι δημοσιογράφοι της gaming σκηνής, όπως ο Jason Schreier του Bloomberg, επιβεβαίωσε με την σειρά του πως μιλάμε για γνήσιο υλικό το οποίο προέρχεται από μία παλαιότερη version του παιχνιδιού. Πιο αναλυτικά ανέφερε:

Όχι, πως υπήρχαν πολλές αμφιβολίες, αλλά επιβεβαίωσα με πηγές που έχω στη Rockstar ότι η μαζική διαρροή του Grand Theft Auto VI αυτό το Σαββατοκύριακο είναι όντως αληθινή. Το υλικό είναι πρώιμο και ημιτελές, φυσικά. Αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες διαρροές στην ιστορία των βιντεοπαιχνιδιών και έναν εφιάλτη για τη Rockstar Games.

Θέση πήρε και ο πασίγνωστος insider Tom Henderson ο οποίος αναφέρει πως η διαρροή έχει να κάνει με ένα hack το οποίο υπήρξε και πως ο leaker του υλικού, θέλει να επικοινωνήσει με την Rockstar μιας και δεν περίμενε να γίνει viral όλο αυτό (εδώ γελάμε, μιας και μιλάμε για ένα παιχνίδι που το περιμένει μέχρι και ο τελευταίος άνθρωπος στην άκρη του πλανήτη) ενώ στο επίσημο leak post του ανέφερε πως αναζητά μία ”διαπραγμάτευση για συμφωνία”. Ο hacker αναφέρει επίσης πως δε διαθέτει μόνο τον πηγαίο κώδικα του GTA 6 αλλά και του GTA 5.

Ο Ηenderson συνεχίζει λέγοντας πως η Take-Two Interactive, μαμά εταιρία της Rockstar Games, ήδη έχει αρχίσει να κινείται σε νομικό πλαίσιο, ζητώντας από πλατφόρμες αναπαραγωγής βίντεο (όπως το YouTube) να ρίξουν τα πλάνα τους.

Εννοείται πως και αρκετοί developers πήραν θέση για το θέμα, όπως και ο πασίγνωστος Neil Druckmann, δημιουργός του The Last of Us, Uncharted 4 και άλλων. Να θυμίσουμε πως ο Druckamann και η Naughty Dog, είχαν πέσει ”θύματα” από διάφορα leaks, που αφορούσαν το The Last of Us Part II, για το οποίο είχαν διαρρεύσει gameplay πλάνα και υλικό από το σενάριο, λίγο πριν την κυκλοφορία του.

Πιο αναλυτικά ανέφερε ο γνωστός δημιουργός:

Προς τους συναδέλφους μου εκεί έξω που επηρεάστηκαν από αυτή διαρροή, να ξέρετε ότι, ενώ αισθάνεστε συγκλονισμένοι αυτή τη στιγμή, είναι κάτι που θα περάσει. Μια μέρα θα παίζουμε το παιχνίδι σας, θα εκτιμούμε την τέχνη σας και οι διαρροές θα μείνουν ως μια υποσημείωση στη σελίδα του Wikipedia. Συνεχίστε να προσπαθείτε. Συνεχίστε να παράγετε τέχνη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.