Η αποκάλυψη του Playstation 5

949

Better late than never που λέγαμε και στο χωριό μου αν και δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που δεν είδαν με κάποιο τρόπο το πολύ αναμενόμενο Playstation 5 καθώς έστω και μια φωτογραφία του ανέβηκε στα κοινωνικά δίκτυα μέχρι και από άτομα που πιθανόν δεν ξέρουν καν τι χρησιμεύει αυτό το παράξενο λευκό μηχάνημα.

Ωστόσο αν είστε από τα 12 άτομα στον κόσμο που ακόμα δεν είδατε την κονσόλα, είναι αυτές εδώ.

Δυο εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες στο λανσάρισμα, δεξιά η all digital edition η οποία δεν θα διαθέτει θύρα blu-ray και αριστερά η ”κανονική” κονσόλα η οποία θα διαθέτει Ultra HD Blu-ray disc drive.
Δεν θα υπάρχει διαφορά στην απόδοση των δυο αυτών κονσολών, η μόνη διαφορά είναι οπτική (όπως φαίνεται στην φωτογραφία) και λογικά στην τιμή (όπως έγινε και με το Xbox).

Η Sony άφησε για το τέλος του event της την αποκάλυψη της κονσόλας και προσωπικά ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν μου αρέσει. Μπορώ σίγουρα να δώσω εύσημα για την κίνηση καθώς πήρε ρίσκο να φτιάξει κάτι που να ξεφεύγει εντελώς από την πεπατημένη οδό που για πάνω από 20 χρόνια βλέπουμε στις κονσόλες, μπορεί εμείς να μην είμαστε έτοιμοι για την αλλαγή αλλά η ώρα για την αλλαγή είναι τώρα.

Οι φωτογραφίες που είδαμε είναι από υπολογιστή. Μόλις δούμε ένα πραγματικό μοντέλο, μάθουμε το μέγεθος της κονσόλας τότε θα μπορέσουμε να μιλήσουμε ειδικότερα.
Μια φωτογραφία που κυκλοφορεί σχετικά με το μέγεθος του Ps5 φαίνεται να είναι η μεγαλύτερη κονσόλα από όλες των τελευταίων ετών.

Το μέγεθος δείχνει ”τρομακτικό” στο ύψος ωστόσο υπάρχουν φωτογραφίες που δείχνουν την κονσόλα ξαπλωμένη δεν ξέρουμε ακόμα αν θα έχουμε την δυνατότητα να την τοποθετήσουμε και με τους 2 τρόπους αλλά οφείλω να δείξω την φωτογραφία.

Μαζί με το Playstation 5 είδαμε επίσης κάποια περιφερειακά, το ήδη γνωστό dualsense, ένα headset που θα φέρει όλες τις νέες τεχνολογίες ήχου που υποστηρίζει το Ps5, ένα media remote control με
build in μικρόφωνο για φωνητικές εντολές ωστόσο δεν έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες, μια κάμερα με διπλούς 1080p φακούς που λογικά θα κάνει την ίδια δουλειά με τον προκάτοχο της στο ps4, και τέλος μια βάση φόρτισης (2 θέσεων) για τα dualsense.

Στο event δεν αναφέρθηκε καμία τιμή, ούτε για τα περιφερειακά και φυσικά ούτε για κάποια από τις 2 εκδόσεις του Playstation 5.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.