Τι καλά μας ετοιμάζει η Sony;

737

Τις επόμενες κινήσεις της φαίνεται πως ετοιμάζει η Sony για το άμεσο μέλλον.

Πρώτα απ’ όλα, το logo “PlayStation Plus Video Pass” ανέβηκε στο επίσημο site της εταιρείας στην Πολωνία. Το logo, το οποίο πλέον έχει κατέβει, συνοδευόταν από την ακόλουθη περιγραφή:

“A new benefit available for a limited time on PlayStation Plus… PS Plus Video Pass is a trial service active 22.04.21 – 22.04.22. The subscription benefit is available to PS Plus users in Poland.”

Από την περιγραφή φαίνεται πως η Sony ετοιμάζεται να διαθέσει ταινίες και μουσική στους συνδρομητές του PS Plus της Πολωνίας από τις 22 Απριλίου. Μάλιστα, η δοκιμαστική περίοδος της νέας υπηρεσίας θα έχει διάρκεια ενός έτους. Λίγη υπομονή ακόμα και θα μάθουμε αν ισχύει, τι θα περιλαμβάνει και αν θα είναι διαθέσιμη και εκτός Πολωνίας.

Όμως, τα καλά νέα δεν τελειώνουν εδώ. Από τα χείλη του Sid Shuman, Senior director της SIE Content Communications, μάθαμε πως το το Horizon Zero Dawn Complete Edition δεν θα είναι το τελευταίο δωρεάν παιχνίδι του προγράμματος Play At Home της Sony. Ο Shuman είπε:

“Thanks again to the community — and stay tuned, we’ll have another Play at Home update to share soon.”

Αν αυτό δεν official teaser για νέο δωρεάν παιχνίδι μέσω του Play at Home, τότε πώς αλλιώς μπορεί να ερμηνευθεί;

Τέλος, μην ξεχνάμε πως η Sony ανακοίνωσε και επίσημα την απόφασή της να μην κλείσει τα ψηφιακά καταστήματα των PS3 και PS Vita.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.