Δημόσια συγνώμη από την CD Projekt Red – Όλο το πλάνο για το 2021

428

Νομίζουμε ήταν θέμα χρόνου να προχορήσει σε αυτή την κίνηση η CD Projekt Red. Αρχικά χρωστούσε εξηγήσεις στους Gamers και έπειτα σε όλους τους άλλους.

Όλοι γνωρίζετε πλέον την κατάσταση με τις προβληματικές εκδόσεις των κονσολών, όπου αυτό κατέληξε να βλέπουμε το Cyberpunk 2077 να αφαιρείται από το PS Store και να γίνονται refunds και από την ίδια και από τα φυσικά καταστήματα.

Ο Marcin Iwiński, συνιδρυτής της CD Projekt Red, βγήκε on-camera ζητώντας δημοσίως συγγνώμη λέγοντας πως ποτέ η ομάδα δεν ήθελε αλλά ούτε νόμιζε πως θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Έπειτα εξήγησε πως τα πράγματα κατέληξαν έτσι, δίνοντας μία πιο εσωτερική κα συγκεκριμένη εξήγηση για το development του παιχνιδιού. Αξίζει να αναφέρουμε πως, ανέφερε και τόνισε ότι οι υπεύθυνοι για αυτή την κατάσταση είναι ο ίδιος και οι αυτοί στα ανώτατα κλιμάκια της CD Projekt Red και όχι οι προγραμματιστές. Αυτοί είναι που είπαν το τελικό ΟΚ, για την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Αναφέρθηκε στο ότι από τότε που ξεκίνησε το studio στόχος του ήταν η ειλικρινείς και άμεση σχέση με τους gamers κάτι το οποίο τους διέπει σαν ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Έχουν πάρει υπόψιν πολύ σοβαρά το όλο θέμα και θέλουν να ξαναποκτήσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου, συνεχίζει στην δήλωσή του.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω video, υπάρχουν και υπότιτλοι σε αρκετές γλώσσες αλλά μόνο η αγγλική είναι αυτή που αντιπροσωπεύει 100% τα λεγόμενα του Iwiński, κάτι το οποίο τονίζεται. Και αυτό φυσικά αναφέρεται μιας και όπως γνωρίζετε η εταιρία έχει έρθει ενάντια με αρκετές αγωγές και δεν θέλει κάποιο πιθανό λάθος στην μετάφραση να χρησιμοποιηθεί εναντίον της.

Τέλος, παρουσιάστηκε και ένα roadmap με το τι να περιμένουμε μέσα στο 2021 για το παιχνίδι. Αρχικά βλέπουμε πως οι next-gen εκδόσεις του παιχνιδιού θα έρθουν στα τέλη του 2021. Μέσα στον μήνα θα έρθει το πρώτο μεγάλο Patch ενώ θα ακολουθήσει και ένα δεύτερο λογικά τον Φεβρουάριο.

Τα DLCs θα έρθουν κανονικά αλλά σύμφωνα με το διάγραμμα θα αργήσουνε να τα δούμε κάμποσο και αυτά.

Διαβάστε το Review μας για το παιχνίδι πατώντας εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.