Αποκαλύφθηκε και επίσημα το WILD HEARTS, ο νέος hunting τίτλος της ΕΑ και Koei Tecmo (BINTEO)

358

EA Originals και Koei Tecmo παρουσίασαν και επίσημα το WILD HEARTS. Πρόκειται για ένα ”hunting” game, το οποίο θα σας θυμίσει πάρα πολύ το Monster Hunter franchise.

Ο τίτλος αναπτύσσεται από το Omega Force Studio με το παιχνίδι να λαμβάνει χώρα σε έναν φανταστικό κόσμο, ο οποίος εμπνέεται από την φεουδαρχική Ιαπωνία.

Το WILD HEARTS διαδραματίζεται στην Azuma, ένα φανταστικό τοπίο, που τώρα κατακλύζεται από το άλλοτε ειρηνικό Kemono – αλλάζοντας το περιβάλλον τους εις βάρος της ζωής των πολιτών.

Το Kemono απαρτίζεται από σκίουρους με φυτά μέχρι το τεράστιο αγριογούρουνο Kingtusk. Μετά από μια τρομερή μάχη με τον χειμωνιάτικο λύκο Deathstalker, οι παίκτες γίνονται φορείς μιας τεχνολογίας που διατηρεί τη ζωή και αναγκάζονται να αποκαταστήσουν την ισορροπία σε όλη την περιοχή.

Στο παιχνίδι, οι παίκτες ταξιδεύουν στην Azuma ως ένας μοναχικός λύκος (σε solo) ή κυνηγούν αγέλες με έως και δύο φίλους χάρη στο co-op και crossplay που εμπεριέχει το παιχνίδι σε όλες τις πλατφόρμες.

Οι παίκτες μπορούν να επεκτείνουν τα σχέδια μάχης τους και να πάνε σε ειδικές αποστολές, να ενωθούν με άλλους κυνηγούς στον κόσμο ή να αναλάβουν μόνοι τους το Kemono.

Το extrended gameplay reveal θα έρθει στις 5 Οκτωβρίου ενώ το παιχνίδι αναμένεται στις 17 Φεβρουαρίου του 2023 για PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC μέσω Origin, Steam και Epic Game Store.

Ακολουθεί το σχετικό trailer:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.