Ένα νέο Chapter προστίθεται στο The Dark Pictures Man of Medan τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του

400

Ενώ διάφορα updates έρχονται και στο Little Hope.

Η Supermassive Games ανακοίνωσε, πως ένα κεφάλαιο το οποίο δεν υπήρχε προηγουμένως προστέθηκε στο Man of Medan, τον πρώτο τίτλο της horror ανθολογίας The Dark Pictures. Να θυμίσουμε πως ο τίτλος κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2019!

Η παραπάνω προσθήκη είναι μέρος μίας γενικής ”ανανέωσης” των πρώτων δύο παιχνιδιών της ανθολογίας, μιας και το δεύτερο παιχνίδι, με όνομα Little Hope θα λάβει και αυτό διάφορες ενημερώσεις.

Αυτές οι ενημερώσεις περιλαμβάνουν νέες ρυθμίσεις στο επίπεδο δυσκολίας και τα Quick Time Events, βελτιωμένο UI, αύξηση της ταχύτητας του περπατήματος καθώς και άλλες επιλογές προσβασιμότητας όπως η αλλαγή μεγέθους υποτίτλων.

Όπως ανέφερε η Supermassive οι παίκτες θα μπορούν να εξερευνήσουν το “Flooded”, το οποίο εισάγει “νέο gameplay και νέους θανάτους στο κλιματικό τέλος του παιχνιδιού”. 

Εδώ να θυμίσουμε πως στις 18 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει το τέταρτο και τελευταίο παιχνίδι της πρώτης σεζόν, το οποίο θα ονομάζεται ”The Devil In Me”, και το οποίο θα αναπαραστήσει το “κάστρο δολοφονίας” που έστησε ο HH Holmes στο Σικάγο στα τέλη του 1800.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.