Το Cyberpunk 2077 έφτασε τα 20 εκατομμύρια πωλήσεις!

309

Η CD Projekt Red ανακοίνωσε και επίσημα πως το πολυπονεμένο Cyberpunk 2077 κατάφερε να φτάσει τα 20 εκατομμύρια πωλήσεις!

Η αρχική κυκλοφορία του παιχνιδιού δεν ήταν τίποτα λιγότερο από μία μεγάλη καταστροφή, ειδικά στις κονσόλες της προηγούμενης γενιάς. Να θυμίσουμε πως τότε, η Sony είχε αφαιρέσει τον τίτλο από το PS Store για αρκετούς μήνες μέχρι το παιχνίδι να δεχτεί Updates και να έρθει σε μία καλύτερη κατάσταση.

Λίγο αργότερα, ήρθε και η βελτιωμένη έκδοση του PS5 και του Xbox Series X και S όπου εκεί, δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι.

Η αλήθεια είναι το παιχνίδι παρόλο που εξ’αρχής ήταν προβληματικό, είχε ήδη πουλήσει αρκετά εκατομμύρια χάρη στο εξαιρετικό marketing (έπαιξε ρόλο και ο Keanu Reeves) αλλά και την χρυσή προϊστορία που ακούει στο όνομα The Witcher 3. 

Έπειτα από αρκετά patches και updates το παιχνίδι μέρα με την μέρα ανακάμπτει με όλο και περισσότερους παίκτες να αναφέρουν την ευχαρίστηση τους για το παιχνίδι. Φυσικά, σε αυτές τις πωλήσεις και την έκρηξη παικτών που βλέπει ο τίτλος τον τελευταίο καιρό, ευθύνεται και το anime Cyberpunk: Edgerunners, το οποίο είναι διαθέσιμο στο Netflix.

Μην ξεχνάμε, πως η εταιρία ανακοίνωσε και το πρώτο Story Expansion του παιχνιδιού με όνομα ”Phantom Liberty” το οποίο αναμένεται μέσα στο 2023.

Phantom Liberty ονομάζεται το πρώτο Expansion του Cyberpunk 2077 και έρχεται το 2023 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ελπίζουμε να αποτελέσει ένα μάθημα αυτό για την CD Projekt Red, και ο επόμενος της τίτλος, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το νέο Witcher, όπου επίσης έχει ανακοινώσει, να μας χαρίσει της ένδοξες στιγμές του παρελθόντος, μιας και είναι ένα άκρως ικανό Studio να παράξει εξαιρετικά projects!

ΒREAKING: Ανακοινώθηκε νέο παιχνίδι The Witcher από τη CD Projekt Red!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.