Άνοιξαν τα Little Nightmares II Pre-Orders

640

Από την πρώτη μέρα που είδαμε το Little Nightmares II στο Gamescom το 2019, ανυπομονούμε για την κυκλοφορία του. Και αυτή πλησιάζει όλο και περισσότερο, μιας και έχουν τώρα ανοίξει οι προ-παραγγελίες για τις δύο εκδόσεις που θα διατίθονται!

Pre-ordering το Day One Edition θα σας εξασφαλίσει το Mokujin Mask για το Mono, εμπνευσμένο από τον χαρακτήρα του TEKKEN, ενώ στη συλλογή θα βρείτε το Nomes’ Attic – ένα αποκλειστικό DLC για το LNII, και ένα digital mini-soundtrack του παιχνιδιού, σύνθεση του Tobias Lilja.

Αν αποκτήσετε το TV Edition θα απολαύσετε τα πιο πάνω, με το soundtrack να είναι ολόκληρο και σε CD και σε digital μορφή, καθώς επίσης και ένα steelbook case, αυτοκόλλητα από το παιχνίδι, ένα artbook, ένα 3D lenticular art και ένα αποκλειστικό διόραμα του Mono και του Six. Η τιμή του edition σίγουρα δελεάζει στα €49,99! Δυστυχώς, ακόμη δεν είναι διαθέσιμα για παράδοση στην Κύπρο.

Ανεξάρτητα από την επιλογή σας, διατίθεται προς πώληση στο διαδικτυακό κατάστημα της BNEE στο σύνδεσμο εδώ, ένα limited edition άγαλμα που δείχνει το Six ως τέρας.

Το BNEE E-Commerce Store προσφέρει επίσης ένα Mono keychain για το Day One Edition, και ένα 3D lenticular art για το TV Edition για παραγγελίες που θα γίνουν από το site. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο στις 11 Φεβρουαρίου 2021 για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC Digital, ενώ αργότερα στη χρονιά οι κάτοχοι του παιχνιδιού για PlayStation 4 ή Xbox One θα μπορούν να αναβαθμιστούν σε PlayStation 5 και Xbox Series X αντίστοιχα, δωρεάν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.