Όσα είδαμε στο Ubisoft Forward

1095

Aκόμη ένα Ubisoft Forward πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ώρες και η Ubisoft, μας αποκάλυψε ακόμη περισσότερα πράγματα, για το τι έρχεται μέσα στους επόμενους μήνες.

Το online event της Ubisoft, άνοιξε με το Immortals Fenyx Rising. Το μέχρι τώρα, Gods and Monsters, έρχεται με νέο όνομα και φυσικά στο επίκεντρο την Αρχαία Ελλάδα.

Ο κεντρικός ήρωας είναι η Fenyx, η οποία παίρνοντας δυνάμεις από τους αρχαίους θεούς θα προσπαθήσει να εξολοθρεύσει όλα τα γνωστά πλάσματα της Αρχαίας Ελληνικής μυθολογίας.

Το παιχνίδι αναμένεται σε PC, Google Stadia, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series S-X στις 3 Δεκεμβρίου.

PRINCE OF PERSIA: THE SANDS OF TIME REMAKE

Eπιτέλους ο θρυλικός τίτλος επιστρέφει με το πολυπόθητο remake. Το Prince of Persia: The Sands of Time, έρχεται στην νέα γενιά 17 χρόνια αργότερα, με νέα textures, γραφικά και νέες τεχνολογίες.

Τα λόγια είναι περιττά απολαύστε το trailer από το παιχνίδι, το οποίο αναμένεται τον Ιανουάριο του 2021 σε PC, Xbox One και PS4.

HYPER SCAPE

Συνεχίζουμε με τον Battle Royale τίτλο της Ubisoft και συγκεκριμένα το Hyper Scape. Η εταιρία, ανακοίνωσε ένα νέο Limited Time Event, με όνομα Turbo Mode.

Σε αυτό, θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μόνο το ανώτατο σε κατηγορία loot, να έχετε πιο γρήγορο regen στην ζωή σας και να είστε πιο γρήγοροι από το φυσιολογικό.

Το mode, θα έρθει στις 15 Σεπτεμβρίου.

TOM CLANCY’S RAINBOW SIX SIEGE

Ubisoft Forward χωρίς Rainbow Six Siege δεν γίνεται.

Η Γαλλική εταιρία, ανακοίνωσε πως το 2021 θα διεξαχθεί για πρώτη φορά το Rainbow Six Siege: World Cup. Το ”e-sports μουντιάλ”, θα φέρει αντιμέτωπους τους καλύτερους παίκτες όλου του κόσμου σε επίπεδο εθνικών ομάδων πλέον.

Επίσης, ανακοινώθηκε πως η νέα σεζόν, στην οποία ο νέος Operator είναι ο αγαπημένος Sam Fisher είναι πλέον διαθέσιμη στους Live Servers.

Τέλος, το παιχνίδι θα έρθει και στις κονσόλες της επόμενης γενιάς ως δωρεάν update για όσους έχουν το παιχνίδι στις παρούσες, με 4K ανάλυση και 120 FPS!

Scott Pilgrim vs. The World: The Game Complete Edition

Το Scott Pilgrim vs. the World: The Game, γιορτάζει 10 χρόνια και επιστρέφει για την επέτειό του!

Η Ubisoft ανακοίνωσε το remake του αγαπημένου  beat ’em up παιχνιδιού, με νέες φυσικά τεχνολογίες ώστε να ταιριάζει στην εποχή μας.

Το παιχνίδι θα έρθει σε PC, Google Stadia, PS4 και Xbox One την εορταστική περίοδο του 2020.

WATCH DOGS LEGION

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει το Watch Dogs Legion από το Ubisoft Forward. Αρχικά, είδαμε ένα νέο trailer για το παιχνίδι, το οποίο εστιάζει στο πως μπορείς να κάνεις recruit οποιονδήποτε θελήσεις μέσα στο παιχνίδι.

Το κάθε NPC έχει τις δικές του ιδιότητες, συν και πλην. Φυσικά θα υπάρχουν και τα Legendary NPCs, που δύσκολα θα βρεις στον κόσμο του παιχνιδιού, τα οποία θα προσφέρουν κάτι παραπάνω.

Τα νέα δεν σταματάνε εδώ. Ο γνωστός ράπερ Stormzy, θα φιγουράρει στο παιχνίδι, μιας και η μουσική του, θα ντύσει πολλά από τα μουσικά θέματα του παιχνιδιού, ενώ μάλιστα θα βρεθεί και ως χαρακτήρας σε μία αποστολή του Legion.

Τέλος, οι εκπλήξεις δεν σταματάνε εκεί. Ο Aiden Pearce, πρωταγωνιστής του πρώτου παιχνιδιού επιστρέφει. Ο Pearce δεν θα έρθει ως χαρακτήρας στο κυρίως παιχνίδι αλλά σε ένα standalone story dlc το οποίο θα εμπεριέχεται στο Season Pass.

Το Watch Dogs Legion θα έρθει στις 29 Οκτωβρίου για PC, Google Stadia, PS4 Xbox One και 10 Νοεμβρίου για Xbox Series X/S.

RIDERS REPUBLIC

Η βραδιά έκλεισε με μία ακόμη έκληξη. Το νέο παιχνίδι από τους δημιουργούς του STEEP.

Ο λόγος για το Riders Republic, ένα multiplayer extreme sports παιχνίδι.

Στον συγκεκριμένο τίτλο θα μπορείτε να έρθετε αντιμέτωποι με πολλούς παίκτες σε διαφόρων ειδών μέρη και sports. Από ποδήλατο μέχρι snowboard και σκι.

Το παιχνίδι θα έρθει στις 25 Φεβρουαρίου του 2021 και παρακάτω μπορείτε να πάρετε μία γεύση αυτού:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.