Χρόνια πολλά World of Warships

606

5 χρόνια έκλεισαν από την κυκλοφορία του World of Warships της Wargaming, και το γιορτάζουν με ένα ξεχωριστό και μεγάλο Update που θα φέρει στο παιχνίδι διάφορες προσθήκες. Με το νέο update ξεκινά μία νέα Season από Ranked Battles για Tier X πλοία σε μορφή 8v8, καθώς και νέες visual βελτιώσεις όπως ενισχυμένη ομίχλη.

Ένα νέο campaign με τίτλο “Five Epochs of the Navy” τιμά την ιστορία της Ναυπηγικής, δίνοντας στους παίκτες την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε διαφορετικές περιόδους, ολοκληρώνοντας 50 στόχους μέσα από 5 διαφορετικές αποστολές. Με την κάθε ολοκλήρωση θα ξεκλειδώσετε ένα μόνιμο καμουφλάζ Epoch που μπορεί να προσαρμοστεί σε Tier IX πλοία. Μέσω καινούριων containers μπορείτε επίσης να ταξιδέψετε σε 5 διαφορετικές ιστορικές εποχές της ναυτικής μηχανικής.

Ένα νέο προσωρινό Battle Type ασύμμετρης μάχης θα παρουσιαστεί για λίγες μέρες. Σε αυτό μια ομάδα των 5 πλοίων Tier VII – VIII θα αντιμετωπίσει άλλη ομάδα από 9 έως 12 πλοίων Tier V – VI. Κερδίζοντας, οι παίκτες θα παίρνουν ένα προσωρινό resource, τα Battle Tokens.

Σε μια νέα Ναυπηγική βάση οι παίκτες θα μπορούν να κατασκευάσουν το Anchorage, ένα νέο Tier VIII cruise. Για να γίνει αυτό θα χρειαστούν 20 φάσεις, με τις 18 να είναι διαθέσιμες για να ολοκληρωθούν βάση κατεύθυνσης. Με την ολοκλήρωση όλων των φάσεων (μπορείτε να το κάνετε και με doubloons) θα ανταμειφθείτε με το Anchorage, το εθνικό της Camouflage, ένα 10-skill Commander, μια θέση λιμανιού, και μια αναμνηστική σημαία.

Τέλος, με κάθε πρώτη νίκη οι παίκτες θα λάβουν ένα εορταστικό bonus σε κάθε πλοίο Tier V και πάνω. Τα rewards συμπεριλαμβάνουν 2x World of Warships Anniversary καμουφλάζ για Tier V – VII πλοία, 1x Gift Container για Tier IX πλοία, και 1x SuperContainer για Tier X πλοία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.