ΤΡΩΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΗ – ΕΒΔΟΜΑΔΑ 2η

1786

Έχει πλέον τελειώσει και η δεύτερη εβδομάδα του διαδικτυακού πρωταθλήματος VGL (Virtual Gaming League). Υπενθυμίζουμε ότι το VGL είναι ένα διαδικτυακό πρωτάθλημα σε Playstation 4 consoles το οποίο αφορά το online Pro Clubs mode στο FIFA 20. Σε αυτό το πρωτάθλημα λαμβάνουν μέρος 14 ομάδες. Ανάμεσα τους βρίσκονται μεγάλα ποδοσφαιρικά σωματεία από Ελλάδα και Κύπρο (ΑΕΚ, ΑΠΟΛΛΩΝ, ΑΠΟΕΛ, ΟΜΟΝΟΙΑ).

Σε αυτή την 2η εβδομάδα του Πρωταθλήματος η ομάδα μας CG TROJANS ήρθε αντιμέτωπη με τις ομάδες FIFA HELLAS, PYRSOS ESPORTS και την περσινή πρωταθλήτρια GAMESPACE.

FIFA HELLAS VS CG TROJANS

Πρώτο παιχνίδι της βδομάδας με τις 2 ομάδες να μπαίνουν πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Αρκετά νωρίς η ομάδα των TROJANS βρέθηκε μπροστά στο score με το εκπληκτικό 3-0.
2 Γκολ από τον Petrou εκμεταλλευόμενος ισάριθμες πάσες από τον Pittaro.
Για το 3-0 μια ωραία ενέργεια του Petrou από δεξιά που σέρβιρε στον Gavriel με τον τελευταίο να βάζει και αυτός το όνομα του στον πινάκα των σκόρερ. Όπως ήταν φυσιολογικό η FIFA HELLAS ανέβασε στροφές και πίεσε στην συνεχεία τους Τρώες. Τα τείχη της Τροίας όμως δεν πέφτουν τόσο εύκολα, 2-3 τελικό σκορ για τους CG TROJANS.

 

CG TROJANS VS PYRSOS ESPORTS

Ένα πολύ μέτριο προς κακό ματς για την ομάδα των CG TROJANS.
Πολλά λάθη σε όλες τις γραμμές που οδήγησαν δίκαια στο ισόπαλο αποτέλεσμα 2-2.
Κρατάμε όμως την φάση λίγο πριν από την εκπνοή του ματς μέσα από την οποία ήρθε το 2ο γκολ της ομάδας μας. Μια σέντρα από δέξια από τον Deligianni βρίσκει τον Costa ο οποίος με ένα σουτ βολέ στην κίνηση τρυπά τα αντίπαλα δίχτυα, θύμισε σε όλους πως ένα ματς τελειώνει με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Τρελό γκολ από τον Ιταλοκυπριακής καταγωγής Costa που κατάφερε να σώσει τον 1 βαθμό για την ομάδα του.

 

GAMESPACE VS CG TROJANS

Πιθανότατα το ματς της εβδομάδας.
Οι Τρώες ξεκινήσαν να πιέζουν από την αρχή στο ματς δείχνοντας ότι κάθε άλλο πάρα παθητικό ποδόσφαιρο θα έπαιζαν με τους περσινούς πρωταθλητές. Κόντρα όμως στην ροή του παιχνιδιού η ομάδα δέχθηκε ένα απρόσμενο γκολ το οποίο αποσυντόνισε για τα επόμενα λεπτά τους TROJANS. Δεν άργησε όμως το γκολ της ισοφάρισης, ο Paphitis σαν πραγματικός αρχηγός έβγαλε από το πουθενά μια πάσα που μόνο αυτός και ο Pittaros είδαν. Μια πονηρή προωθημένη και ο Pittaros μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, τελειώνει ψύχραιμα την φάση. Με τις ομάδες να βγαίνουν για το 2ο ημίχρονο το ματς συνέχισε σε παρόμοιο ρυθμό.
Οι GAMESPACE προσπαθήσαν να βγάλουν επιθέσεις άλλα μάταια η αμυντική λειτουργία των Trojans ήταν υποδειγματική. Τα κεντρικά αμυντικά pitbull Tsimpidas και Tsixlas δάγκωναν κυριολεκτικά τον οποιοδήποτε αντίπαλο προσέγγιζε την περιοχή τους. Giorgos Fountou και Antoniou στα πλάγια της άμυνας να φαντάζουν απροσπέλαστοι. Gabriel, Paphitis και Gavriel πολυεργαλεία στο κέντρο του γηπέδου να τρέχουν ασταμάτητα και με τον Petrou, Pittaro και Costa να αποτελούν μόνιμες επιθετικές απειλές το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει. Ο Paphitis και πάλι με πανομοιότυπο τρόπο όπως και στο πρώτο γκολ βρίσκει τον Pittaro. Ο τελευταίος με κρύο αίμα πλασάρει από την κορυφή της περιοχής τον αντίπαλο  τερματοφύλακα και διαμορφώνει το 1-2 για τους Τρώες. Το 1-2 ήταν και το τελικό score.

 

Το τέλος αυτής της εβδομάδας βρίσκει την ομάδα των CG TROJANS στην 4η θέση του βαθμολογικού πινάκα, πολύ καλή συγκομιδή για το νεοφώτιστο σωματείο της Τροίας. Μπαίνοντας στην 3η εβδομάδα του πρωταθλήματος η ομάδα έχει να δώσει 3 πολύ δύσκολα ματς. Αρχικά με PIRAEUS E.F.C ακολουθούν οι GREAK FREAKZ E.F.C και τέλος η ομάδα των HIVE ESPORTS.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.