Ένα βαθμό πίσω από τη τετράδα

717

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την ομάδα των τρογιανς με τον χθεσινό απολογισμό να γράφει μια νίκη και μια ισοπαλία! Πλέον η ομάδα μας είναι στην 6η θέση μόνη της και ένα βαθμό μακρυά από τη 4η! Στο πρώτο παιχνίδι της βραδιάς οι Τρογιανς επικράτησαν της LNG Esports με το επιβλητικό σκορ 3-0 χάρις σε δύο γκολ του Callum και ένα του Γενημανωλη! Την ασίστ για το πρώτο γκολ την έδωσε ο Παφιτης με εξαιρετική λομπα πάσα, τη δεύτερη ο Γενημανωλης και την ασίστ για το τρίτο γκολ ο Κιρεμιτζιαν!

Στο άλλο παιχνίδι με την Ολυμπιάδα Νεαπόλεως ενώ η ομάδα μας κατάφερε να προηγηθεί με τον Γενημανωλη μετά από ασίστ του Κιρεμιτζιαν και απανωτά λάθη στην άμυνα της Ολυμπιάδας, δε κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ αφού στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Παφιτης ανέτρεψε μέσα στη περιοχή τον επιθετικό της Νεάπολης και με πέναλτι ισοφάρισαν σε 1-1! Σκορ που έμεινε μέχρι και τη λήξη του αγώνα!

Σήμερα η συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων εναντίον σε δύο πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια με την ΑΕΚ Λάρνακας και το ΑΠΟΕΛ!

Εδώ μπορείτε να δείτε το λάιβ του χθεσινού αγώνα:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.