Οι πρώτες Evnia οθόνες της Philips κυκλοφορούν τώρα – Διαθεσιμότητα και τιμές

381

Πριν λίγο καιρό είχαμε ταξιδέψει στο Παρίσι για να δούμε από κοντά την νέα σειρά gaming οθονών Εvnia της Philips και οι εντυπώσεις μας ήταν πραγματικά εξαιρετικές. Οι προτάσεις πολλές και για κάθε γούστο. Τα πρώτα δύο μοντέλα που κυκλοφορούν εδώ και μερικές ώρες στην αγορά είναι η Evnia 42M2N8900 και Evnia 34M2C8600.

Evnia 42M2N8900

Η νέα οθόνη αποτελεί μέρος της σειράς Evnia 8000 – πρόκειται για τη ναυαρχίδα των προϊόντων Evnia – και η σειρά αυτή διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά που θα παρέχουν μια απολύτως ολοκληρωμένη εμπειρία gaming. Τα χαρακτηριστικά της περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: Εικόνα True 10-bit για πιο ομαλές χρωματικές διαβαθμίσεις, οθόνη OLED για βαθύτερη αντίθεση, ρυθμό ανανέωσης 138Ηz για πιο γρήγορη ανανέωση σελίδων, χρόνο απόκρισης 0.1ms GTG για άμεση ανταπόκριση, τεχνολογία DTS για βελτιωμένο ήχο, και ανάλυση UltraClear 4K UHD (3840×2160) για απόλυτη ακρίβεια εικόνας. Επιπλέον, η νέα οθόνη διαθέτει λεπτό πλαίσιο και στις 4 πλευρές με μέγεθος 42”, διακόπτη KVM για δύο υπολογιστές ταυτόχρονα, θύρα USB-C, και βάση ρυθμιζόμενη καθ’ ύψος (HAS) για μέγιστη άνεση και ολοκληρωμένη εμπειρία gaming.

Το νέο μοντέλο αυτό διαθέτει επίσης οπίσθιο φωτισμό Ambiglow, που αποτελεί αποκλειστικότητα των οθονών Evnia και σήμα κατατεθέν της σειράς Evnia 8000. Όμως τα τρία κύρια χαρακτηριστικά που κάνουν τη Philips Evnia 42M2N8900 να ξεχωρίζει είναι ο ρυθμός ανανέωσης 138Ηz, η χαμηλή καθυστέρηση εισόδου, και η τεχνολογία OLED. Όλα τα παραπάνω προσφέρουν στον χρήστη ομαλή εμπειρία gaming και ολοζώντανη εικόνα.

«Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη που ήρθε η στιγμή να παρουσιάσω το νέο μοντέλο Philips Evnia. Όλοι εμείς στην Evnia ελπίζουμε ότι η νέα οθόνη θα σας καταπλήξει με τα χρώματα της», δήλωσε η Global Marketing Lead of Philips Monitors and IT Accessories, Xeni Bairaktari. «Πέρα από την εκπληκτική ταχύτητα gaming που προσφέρει, το προϊόν αυτό έχει και απαράμιλλη ποιότητα εικόνας. Με τη νέα τεχνολογία OLED, οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την πλέον καθηλωτική εμπειρία gaming, με τα πιο ζωντανά χρώματα και το πιο εντυπωσιακό κοντράστ».

Gaming πέραν της καινοτομίας

Ένας από τους στόχους της σειράς Evnia 8000 είναι να προσφέρει «εμπειρία παιχνιδιού που ξεπερνά την έννοια της καινοτομίας» και αυτό ακριβώς επιτυγχάνει η τεχνολογία OLED στο gaming: Είναι τόσο πρωτοποριακή, τόσο εντυπωσιακά δυναμική. Εν κατακλείδι, η Philips Evnia 42M2N8900 προσφέρει μεγαλύτερο χώρο οθόνης, πιο ζωντανά χρώματα, ταχύτερους ρυθμούς παιχνιδιού και τον οπίσθιο φωτισμό Ambiglow, μοναδικό χαρακτηριστικό της νέας σειράς Philips Evnia.

Με τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της και την κομψή σχεδίαση της, η Philips Evnia προσδοκά να προσφέρει κάτι εντελώς νέο, και ίσως λίγο πιο συμπεριληπτικό.

Η Philips Evnia 42M2N8900 θα κυκλοφορήσει είναι ήδη διαθέσιμη στην αγορά στην τιμή των 1699 €. Τα περιφερειακά που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να απογειώσουν τις δυνατότητες των οθονών της σειράς Evnia θα είναι διαθέσιμα μετά τον Ιούνιο του 2023.

Evnia 34M2C8600

Πέρα από τον εντυπωσιακό φωτισμό Ambiglow, η Philips Evnia 34M2C8600 διαθέτει Display HDR True Black 400 για καλύτερη πιστότητα στην απόδοση του μαύρου (shadowing), ανάλυση UltraWide QHD 3440 X 1440 pixel για γραφικά ύψιστης ευκρίνειας, και απόκριση 0.1ms για καθηλωτική εμπειρία gaming.

Επιπλέον, η νέα κυρτή οθόνη διαθέτει θύρα USB-C, διακόπτη KVM, καθώς και βάση HAS για την απόλυτη ευελιξία και οπτική απόλαυση.

Ωστόσο, το πλέον εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της νέας οθόνης δεν είναι άλλο από την τεχνολογία QD OLED, που προσφέρει κορυφαία χρωματική ακρίβεια σε υψηλότερη φωτεινότητα συνδυάζοντας δύο τεχνολογίες: OLED panels και τεχνολογία κβαντικών κουκίδων – quantum dot (QD). Ο συνδυασμός των δύο πρωτοποριακών τεχνολογιών σε ένα χαρακτηριστικό καθιστά τη νέα Philips Evnia 34M2C8600 την απόλυτη οθόνη που προσφέρει απαράμιλλη βιωματική εμπειρία σε όλους τους gamers.

Η Philips Evnia 34M2C8600 είναι ήδη διαθέσιμη στην αγορά στην τιμή των 1299 €.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.