Το Call of Duty έρχεται και στην πλατφόρμα της Nintendo – Microsoft και Nintendo υπέγραψαν 10ετές συμβόλαιο!

278

Microsoft και Nintendo έδωσαν τα χέρια και υπέγραψαν ένα συμβόλαιο 10 ετών που αφορά το Call of Duty franchise!

Τα νέα αυτά μαθεύτηκαν από τον Brad Smith, πρόεδρο της Microsoft, o οποίος έκανε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Το συμβόλαιο όπως είπαμε θα έχει ισχύ 10 χρόνια και θα αρχίσει να μπαίνει σε λειτουργία όταν ολοξληρωθεί και επίσημα η εξαγορά της Activision Blizzard από την Microsoft. Εκτός των άλλων, το συμβόλαιο προβλέπει πως όλοι οι Call of Duty τίτλοι, να έρχονται από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους, και στην πλατφόρμα της Nintendo!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Smith:

Η Microsoft και η Nintendo διαπραγματεύτηκαν και υπέγραψαν μια συμφωνία 10 ετών για να φέρουν το Call of Duty στους παίκτες της Nintendo την ίδια μέρα με το Xbox με όλα τα χαρακτηριστικά και όλο το περιεχόμενο που θα κυκλοφορεί, με αυτόν τον τρόπο οι παίκτες της Nintendo θα μπορούν να βιώσουν το Call of Duty όπως ακριβώς οι παίκτες του Xbox και του PlayStation.

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε μακροπρόθεσμη και ίση πρόσβαση στο Call of Duty στις άλλες πλατφόρμες, φέροντας έτσι περισσότερες επιλογές σε περισσότερους παίκτες, καθώς και περισσότερο ανταγωνισμό στη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.