Παρούσα στην E3 2023 η Ubisoft με ένα πλούσιο line-up παιχνιδιών

304

Ακουγόντουσαν διάφορα για εάν εν τέλει η Ubisoft θα κάνει την εμφάνισή της στην φετινή Ε3.

Η Ubisoft επιβεβαίωσε στο GamesIndustry.biz ότι θα είναι παρούσα στην έκθεση και φυσικά ένα από τα highlights θα αποτελέσει το Assassin’s Creed: Mirage, για το οποίο περιμένουμε να δούμε περισσότερα. Eννοείται όμως πως υπάρχουν και άλλα παιχνίδια για τα οποία περιμένουμε περισσότερα όπως το Avatar: Frontiers of Pandora, The Division Heartland και το πρόσφατα ανακοινωμένο The Crew: Motorfest. Επίσης είναι καλό να μην ξεχνάμε και τους τρεις επί πρόσθετους Assassin’s Creed τίτλους, που ανακοινώθηκαν πριν λίγους μήνες, που ενδεχομένως να δούμε κάτι και για αυτούς.

Η Γαλλική εταιρία είπε σχετικά:

Η Ε3 είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για την βιομηχανία μας και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουμε ένα δυνατό line-up παιχνιδιών στο Λος Άντζελες τον Ιούνιο. Ακόμη τελειοποιούμε τις λεπτομέρειες αυτών των σχεδίων και ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα περισσότερα σύντομα.

Να αναφέρουμε πως η E3 2023 θα διεξαχθεί το διάστημα 13-16 Ιουνίου στο Los Angeles Convention Center, ενώ λίγο πιο πριν, στις 8 Ιουνίου, θα αρχίσει και το Summer Game Fest στo οποίο ”ηγείται” ο Geoff Keighley. Τέλος, να αναφέρουμε πως στην φετινή Ε3, ηχηρή θα είναι η απουσία των Microsoft, Sony και Nintendo!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.