Απολαύστε 10 λεπτά Gameplay πλάνων από το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

368

Πιστή στο ραντεβού της, η Nintendo πραγματοποίησε πριν λίγη ώρα ένα νέο Nintendo Direct, αφιερωμένο στο The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

Έρχεται στις 28 Μαρτίου Nintendo Direct αφιερωμένο στο The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom!

O Eiji Aonuma, director του παιχνιδιού ήταν αυτός ο οποίος μας ξενάγησε στον κόσμο του παιχνιδιού παρουσιάζοντας μας όλα τα νέα πράγματα που θα έρθουν με την νέα κυκλοφορία.

 

Το παιχνίδι εστίασε σε τομείς όπως το ολόφρεσκο recall ability το οποίο θα βοηθά στην ανάβαση των ιπτάμενων τοποθεσιών. Μέσω του recall ο Link θα μπορεί να κάνει ταξίδι πίσω στον χρόνο τα αντικείμενα τα οποία θέλει να χρησιμοποιείσει. Στο βίντεο θα δούμε, πως το παράδειγμα που υπάρχει είναι το ταξίδι στον χρόνο μέσω ενός βράχου, που θα βοηθήσει στο σκαρφάλωμα ενός ιπτάμενου νησιού.

Επίσης, δύο νέα abilities είναι το ultrahand και fuse. Με το πρώτο οι παίκτες θα μπορούν να ενώνουν αντικείμενα από το περιβάλλον, για να κατασκευάσουν αντικείμενα που θα τους βοηθήσουν σε διάφορους τομείς.

Μέσω του fuse οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν δύο αντικείμενα ώστε να κατασκευάσουν νέα όπλα, τα οποία θα σπάνε έπειτα από κάποια χρήση. Περισσότερα στο παρακάτω gameplay video:

Εκτός φυσικά των gameplay πλάνων ανακοινώθηκε και μία συλλεκτική έκδοση του Nintendo Switch στα χρώματα του παιχνιδιού όπου θα έρθει στις 28 Απριλίου, καθώς και ένα νέο Nintendo Switch Pro Controller παρέα με μία θήκη μεταφοράς, τα οποία θα έρθουν στις 12 Μαΐου.

Το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, αναμένεται στις 12 Μαΐου αποκλειστικά στο Nintendo Switch.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.