Το Until Dawn γίνεται ταινία με σκηνοθέτη τον David F. Sandberg του Lights Out!

178

Ακόμη ένα παιχνίδι του PlayStation έρχεται στην μεγάλη οθόνη!

Ο λόγος για το Until Dawn, τον αποκλειστικό τίτλο του PlayStation 4 και της Supermassive Games το οποίο είχε κυκλοφορήσει πίσω στο 2015 και είχε εισπράξει πάρα πολύ καλά σχόλια από κριτικούς και κοινό.

Μέσω δημοσιεύματος του The Hollywood Reporter, μαθαίνουμε πως η PlayStation Productions θα ενώσει τις δυνάμεις της με την Screen Gems της Sony Pictures μετατρέποντας τον interactive horror τίτλο σε ταινία. Μάλιστα, σύμφωνα με τις αναφορές, ο σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο Σουηδός, David F. Sandberg, υπεύθυνος για ταινίες όπως το Lights Out, Annabell Creation, Shazam, Shadowed και ακόμη περισσότερα.

Aπό την άλλη, το σενάριο της ταινίας, έχει αναλάβει ο Αμερικανός Gary Dauberman, ο οποίος έχει υπογράψει το σενάριο σε πασίγνωστο έργα, όπως το The Nun, It, Annabelle και ακόμη πιο πολλά.

Ο Asad Qizilbash, Head of Product της PlayStation Productions ανέφερε:

Mιας και η συνεργασία μας με την Sony Pictures συνεχίζει να αναπτύσσεται, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δουλέψουμε παρέα, για την πρώτη μας ταινία με την Screen Gems. Το Until Dawn είναι ένα αγαπητό παιχνίδι στους fans του PlayStation και ανυπομονούμε να το μεταφέρουμε στη μεγάλη οθόνη.

Να πούμε πως παράλληλα η Sony τρέχει και άλλα projects, όπως την σειρά God of War και Horizon ενώ το 2025 αναμένουμε και την δεύτερη σεζόν του The Last of Us στο HBO.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.