Στην μέγιστη παρωδία της χρονιάς, το στούντιο πίσω από το τραγελαφικό The Day Before, βάζει λουκέτο μόλις λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού

268

Όποιος πει, πως δεν περίμενε να γίνει κάτι τέτοιο, θα είναι ψεύτης!

Το παιχνίδι-παρωδία της FNTASTIC, με όνομα The Day Before, για το οποίο τόσους μήνες, σαν site έχουμε γράψει νέα, μιας και πάντα το παιχνίδι απασχολούσε το κοινό, με τον κακό τρόπο, τελειώνει μια για πάντα. Αρχικά ο τίτλος κυκλοφόρησε σε early access στο Steam, στις 7 Δεκεμβρίου. Σε μόλις λίγες ώρες, το παιχνίδι έχασε πάνω από το 90% των παικτών του, μιας και μιλάμε πραγματικά για ένα παιχνίδι παρωδία από πολλές απόψεις. Ένα search στο YouTube θα σας πείσει.

Πριν λίγες ώρες, η ομάδα ανάπτυξης, προέβη σε μία ανακοίνωση που αργά ή γρήγορα θα γινόταν. Βέβαια, σε προσωπικό επίπεδο περίμενα να σταματήσει η οποιαδήποτε υποστήριξη του παιχνιδιού, αλλά είχαμε εν τέλει κάτι πιο ”ενδιαφέρον”. Η FNTASTIC ανέφερε μέσω X:

Σήμερα, ανακοινώνουμε το κλείσιμο της FNTASTIC. Δυστυχώς, το The Day Before έχει αποτύχει οικονομικά και δεν έχουμε κεφάλαια για να συνεχίσουμε. Όλα τα έσοδα τα οποία λαμβάνουμε θα χρησιμοποιηθούν για την εξόφληση των χρεών προς τους συνεργάτες μας.

Θέλαμε πραγματικά να δουλέψουμε και να κυκλοφορήσουμε νέα patches για να σας δείξουμε τις μέγιστες ικανότητες του παιχνιδιού αλλά δυστυχώς, δεν έχουμε τα χρήματα για να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε.

Δεν πήραμε χρήματα από τον κόσμο κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του The Day Before. Δεν υπήρχαν προπαραγγελίες ή καμπάνιες crowdfunding. Δουλέψαμε ακούραστα για πέντε χρόνια, ρίχνοντας αίμα, ιδρώτα και δάκρυα για αυτό το παιχνίδι.

Για την ιστορία το studio άνοιξε το 2015 κυκλοφορώντας το 2017 το The Wild Eight, έπειτα από έναν χρόνο το Dead Dozen και Radiant One. Το 2021 κυκλοφόρησε το Propnight με το τελευταίο ”παιχνίδι” να είναι το The Day Before.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.