Ο ”Joker” της Φλόριντα ζητάει αποζημίωση από την Rockstar, λόγω του Trailer του GTA 6

763

Σίγουρα, μία από τις πιο ενδιαφέρουσες σκηνές του Τrailer 1 του GTA 6, είναι η εμφάνιση ενός χαρακτήρα, όπου έχει συλληφθεί από το Αστυνομικό Τμήμα της Φλόριντα, ο οποίος φέρνει φυσιογνωμικά πολύ στον Joker της Φλόριντα. Γενικά το trailer του GTA 6 είναι γεμάτο από γεγονότα, που έχουν συμβεί στην πραγματικότητα, και ένα από αυτό αποτελεί και το παραπάνω.

Για όσους δεν γνωρίζουν, πρόκειται για πραγματικό πρόσωπο, το οποίο πίσω στο 2017 είχε παίξει σε όλα τα social media και μέσα της Αμερικής. Η αστυνομία του Μαϊάμι, τον είχε συλλάβει και είναι φυσικό μιας και είχε καλύψει το πρόσωπο του, σαν άλλος Joker και απειλούσε κόσμο.

Ο Lawrence “Florida Joker” Sullivan, όπως ονομάζεται, μέσω TikTok, εξαπέλυσε επίθεση στην Rockstar Games, αναφέροντας πως εμπνεύστηκε τον χαρακτήρα που παρουσίασε στο trailer, από τον ίδιο και εννοείται πως ζητά και χρήματα!

Όλοι λένε πως έχω παραισθήσεις. Ότι δεν είμαι ο Τζόκερ από το GTA 6. Είστε όλοι σας χαμένοι. Αυτός είμαι εγώ. Εγώ είμαι.

Πρέπει να τα πούμε, GTA. Πρέπει να μιλήσουμε. Ή όχι, πρέπει να πληρώσεις ένα δύο εκατομμύρια.

Ο Τζόκερ της Φλόριντα δεν τα σηκώνει αυτά. Πήρατε την εμφάνισή μου, πήρατε τη ζωή μου.

@lawrence.sullivan0 #gta6 #gta6new #gtaonline #gta6joker #florida #maimijoker #gta6 #floridajoker #miami #305 #727 #gta6trailer #thejoker #facetattoos #jokersmile #dc #fyp #joker ♬ original sound – Lawrence Sullivan

Η αλήθεια είναι πως η Rockstar Games, τρέχει εδώ και πολλά χρόνια στα δικαστήρια με τέτοιες υποθέσεις και διάφορους ανθρώπους, γιατί μάλλον δεν αντιλαμβάνονται την σάτιρα ή επίτηδες -προφανώς- δεν θέλουν να την καταλάβουν, γιατί είναι μία ευκαιρία για εκατομμύρια στην τσέπη. Λέμε τώρα… Η προσπάθεια αρκεί!

Μια από τις ιστορίες, που ακούστηκαν πολύ φυσικά, είναι η υπόθεση με την Lindsay Lohan, η οποία πήγε στα δικαστήρια την Rockstar Games, θεωρώντας πως το χαρακτηριστικό ξανθό μοντέλο με το bikini, στο GTA V, είναι πηγή έμπνευσης από την ίδια. Φυσικά δεν εισέπραξε ούτε δολάριο εν τέλει.

Δύσκολα τα πράγματα λοιπόν για τον Joker από τα Lidl.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.