Η Remedy μας συστήνει το νέο της λογότυπο και επιβεβαιώνει ξανά, πως το Alan Wake 2 έρχεται μέσα στο 2023!

829

Η Remedy Entertainment, η Φινλανδική ομάδα, η οποία βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη παιχνιδιών, όπως το Max Payne, Alan Wake, Quantum Break και το πιο πρόσφατο Control, ανακοίνωσε πως προχωρά σε μία νέα αλλαγή έπειτα από 20 χρόνια!

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα μας συστήνει το νέο της λογότυπο, το οποίο είναι ένα λιτό και απέριττο ”R”, το οποίο συνοδεύεται από ένα επίσης ”R”, κολλημένο το οποίο αφήνει ένα όμορφο εφέ.

Ήρθε η ώρα να επαναπροσδιορίσουμε την οπτική ταυτότητα του στούντιο μας, για να φέρουμε μεγαλύτερη συνέπεια, να δείξουμε την εξέλιξή μας με τα χρόνια και να εκφράσουμε καλύτερα το όραμά μας για την σημερινή Remedy

αναφέρει μεταξύ άλλων το studio για αυτή την αλλαγή.

https://twitter.com/remedygames/status/1646886177935441923

Όπως επίσης τονίζει για ακόμη μία φορά, μέσω της ανακοίνωσης της, ότι το πολυπόθητο Alan Wake 2 θα έρθει μέσα στο 2023, ενώ αναφέρει πως υπάρχουν πολλά projects που τρέχουν παράλληλα.

Να θυμίσουμε ότι εκτός του Alan Wake, το οποίο θα είναι το πρώτο ατόφιο survival horror παιχνίδι της Remedy και θα έρθει σε PC, PS5 και Xbox Series X|S έχουμε και τα εξής:

-Control 2. Το sequel του Control το οποίο εντυπωσίασε για το μοναδικό του ύφος. Ο τίτλος βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, αλλά από όσα γνωρίζουμε, θα δούμε ξανά την Jesse Faden σε ένα νέο μέρος, με νέους gameplay μηχανισμούς και μία νέα περιπέτεια.

-Spinoff παιχνίδι του Control, με κωδική ονομασία Condor, το οποίο θα είναι ένα co-op multiplayer παιχνίδι. Ο τίτλος, θα έρθει σε συνεργασία με την 505 Games, και θα λαμβάνει χώρα στον κόσμο του Control. Αυτό θα έρθει σε PC και κονσόλες νέας γενιάς.

-Remakes των Max Payne και Max Payne 2, σε συνεργασία με την Rockstar Games. Για τα remakes δε γνωρίζουμε πολλά, αλλά λογικά θα είναι κάτι το οποίο ενδεχομένως να καθυστερήσει λίγο.

-Τέλος, έχουμε ένα live-service παιχνίδι με την κωδική ονομασία Vanguard. Ένα free-to-play παιχνίδι, το οποίο θα συνδυάζει gameplay και την μοναδική αφηγηματική τέχνη της Remedy. Ο τίτλος αναπτύσσεται από μία μικρή υποομάδα της Remedy.

Λαμπρό το μέλλον, από το στρατόπεδο της Remedy!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.