Το Red Dead Redemption έρχεται σε PS4 και Nintendo Switch – Δεν θα δούμε τελικά Remastered έκδοση;

2727

Οι φήμες τον τελευταίο καιρό, ”οργιάζανε” για μία επικείμενη ανακοίνωση, εντός τους Αυγούστου, που θα αφορούσε την remastered έκδοση του Red Dead Redemption.

Η Remastered έκδοση του Red Dead Redemption βρίσκεται μάλλον πολύ κοντά!

Εν μέρει οι Insiders-Leakers πέσανε μέσα. Αρχικά, όχι η Rockstar Games δεν ανακοίνωσε κάποια remastered έκδοση, αλλά μία απλή κυκλοφορία του κλασσικού Red Dead Redemption, για PlayStation 4 και Nintendo Switch. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 17 Αυγούστου και μόνο σε digital μορφή, με τιμή στα €49,99, ενώ στις 13 Οκτωβρίου θα ακολουθήσει και η φυσική έκδοση.

Εκτός του βασικού παιχνιδιού, στο πακέτο θα περιλαμβάνεται και το ”Undead Nightamare” DLC.

Για όσους ήλπιζαν σε μία remastered έκδοση, φαίνεται πως μάλλον αυτή, δε βρίσκεται στα σχέδια της Rockstar Games, τουλάχιστον όχι για το άμεσο μέλλον. Παράξενο όμως το γεγονός, ότι δε δόθηκε η εν λόγω έκδοση και στους PC Gamers, δεδομένου πως το Red Dead Redemption 2, κυκλοφορεί και σε PC.

Για την ιστορία να πούμε πως το Red Dead Redemption, αποτελεί sequel του Red Dead Redemption 2 και διαδραματίζεται τέσσερα χρόνια μετά την βασική ιστορία του δεύτερου παιχνιδιού. Πρωταγωνιστής μας είναι ο John Marston ο οποίος καλείται να τα βάλει με την συμμορία στην οποία ανήκε και την οποία γνωρίσαμε για τα καλά στο δεύτερο παιχνίδι, παρέα με τον βασικό ήρωα, Arthur Morgan.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.