Η ”Deap Earth Collection” της Sony, φέρνει νέα χρώματα σε DualSense και PS5 Covers

0
112

H Sony, αποκάλυψε μία ολόφρεσκη σειρά από νέους χρωματισμούς, για τα DualSense controllers της καθώς και τα καλύμματα του PlayStation. Ονομάζει την νέα σειρά ”Deep Earth Collection”, φέρνοντας τρία βασικά μοντέλα.

Τα Volcanic Red, Cobalt Blue και Sterling Silver. Τα νέα controllers, χαρακτηρίζονται από μία μεταλλική υφή και όψη, δίνοντας ένα ξεχωριστό στυλ! Παράλληλα, αποκαλύφθηκαν και τα σχετικά covers για το PlayStation 5, στα ίδια ακριβώς χρώματα.

Από την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου παίκτες στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο, την Ολλανδία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Αυστρία και την Πορτογαλία θα μπορούν να προπαραγγείλουν τα controllers, μέσω του direct.playstation.com, καθώς και από επιλεγμένους λιανοπωλητές.

Οι προπαραγγελίες θα είναι επίσης διαθέσιμες μέσω επιλεγμένων λιανοπωλητών σε άλλες παγκόσμιες αγορές την ίδια ημέρα. Το ασύρματο χειριστήριο DualSense σε Volcanic Red και Cobalt Blue θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου, ενώ το ασύρματο χειριστήριο DualSense σε Sterling Silver θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιανουαρίου.

Από την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου οι παίκτες στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο, την Ολλανδία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Αυστρία και την Πορτογαλία θα μπορούν να προπαραγγείλουν τα καλύμματα του PS5 σε Volcanic Red, Cobalt Blue και Sterling Silver απευθείας από το PlayStation μέσω του direct.playstation.com.

Οι προπαραγγελίες θα είναι επίσης διαθέσιμες μέσω επιλεγμένων λιανοπωλητών σε άλλες παγκόσμιες αγορές την ίδια ημέρα. Τα καλύμματα Volcanic Red και Cobalt Blue θα κυκλοφορήσουν στις 3 Νοεμβρίου, ενώ το κάλυμμα σε Sterling Silver θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιανουαρίου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.