Τα Trophies του PlayStation έρχονται και επίσημα και στο PC!

215

Η Sony, μέσω του PlayStation Blog, ανακοίνωσε ότι τα trophies του PlayStation έρχονται και επίσημα σε PC, με την αρχή να γίνεται με το Ghost of Tsushima Director’s Cut, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Μαΐου, και για το οποίο έχουμε και τα επίσημα PC specs, τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Μπορείτε να τρέξετε το Ghost of Tsushima στο PC σας;

Τώρα, σε περισσότερες λεπτομέρειες. Τα trophies, θα λειτουργούν μέσω ενός ολόφρεσκου overlay, το οποίο δημιούργησε η Sony. Μέσω αυτού του ολόφρεσκου μενού το οποίο θα υπάγεται στο overlay, οι PC παίκτες θα μπορούν να δουν αρκετά πράγματα, πέρα των trophies, όπως το προφίλ τους, την λίστα φίλων τους, η οποία θα έρθει να βοηθήσει και στο cross-play ανάμεσα σε PlayStation και PC και ακόμη περισσότερα. Ο λόγος, που αναφέρουμε το cross-play, είναι διότι και επίσημα το Legends mode, του Ghost of Tsushima, θα υποστηρίζει cross-play ανάμεσα σε PC και PS κονσόλες.

Φυσικά, για να έχετε πρόσβαση σε αυτό το overlay, πρέπει να έχετε και PlayStation Network λογαριασμό. Αυτό το overlay, θα ανοίγει με τον συνδυασμό πλήκτρων “SHIFT +F1”. Όπως αναφέρει η Sony, αυτή η επιλογή είναι προαιρετική για τους παίκτες και μόνο για αυτούς που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το εν λόγω feature, συνδέοντας φυσικά τον PS Network λογαριασμό τους.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε, ότι η πρόοδος των trophies, ανάμεσα σε PS5 και PC είναι κοινή. Για παράδειγμα, μπορείτε να ξεκινήσετε το Ghost of Tsushima σε PS5 και να συνεχίσετε σε PC, έχοντας ήδη την πρόοδο που έχετε κάνει για μία ενδεχόμενη πλατίνα, δίχως να ξεκινήσετε από την αρχή.

Bλέπουμε πως η Sony στηρίζει ολοένα και περισσότερο την PC έκδοση, και ενδεχομένως στο επόμενο μεγάλο PlayStation showcase, το οποίο φημολογείται πως θα διεξαχθεί τον Μάιο, ενδεχομένως η Sony να αποκαλύψει αυτό που φημολογείται εδώ και πάρα πολύ καιρό, δηλαδή έναν νέο PC launcher/app, στο οποίο θα βρίσκονται μαζεμένα όλα τα PC ports της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.