Το Marvel Rivals είναι το νέο free-to-play shooter Marvel παιχνίδι το οποίο θυμίζει Overwatch!

244

Aκόμη μία ανακοίνωση για ακόμη ένα παιχνίδι στο σύμπαν της Marvel.

Έπειτα το Marvel 1943: Rise of Hydra, ήρθε η ώρα να δούμε ακόμη έναν τίτλο. Ο λόγος για το Marvel Rivals, το οποίο πρόκειται για μία free-to-play 6v6 shooter εμπειρία η οποία έρχεται δια χειρός Netease και προς το παρόν αναπτύσσεται για PC.

Το Marvel 1943: Rise of Hydra, είναι το νέο παιχνίδι της δημιουργού του Uncharted και το πρώτο δείγμα είναι ακραία εντυπωσιακό (Trailer)

Σε αυτό θα δούμε τους X-Men, Avengers και Guardians of the Galaxy να έρχονται αντιμέτωποι παρέα με ένα σωρό από ”αγαπημένους villains” του σύμπαντος της Marvel. Κατά το launch του παιχνιδιού θα διατεθούν οι εξής ήρωες: Black Panther, Doctor Strange, Hulk, Iron Man, Loki, Luna Snow, Magik, Magneto, Mantis, Namor, Peni Parker, Star-Lord, Groot, Rocket Raccoon, Scarlet Witch, Spider-Man, The Punisher, Storm. Κάθε νέα σεζόν, όπως είναι φυσικό θα έρχονται να προστεθούν νέοι χαρακτήρες στο παιχνίδι.

Αυτό που, έχει πολύ ενδιαφέρον, όσον αφορά το gameplay, είναι πως οι ήρωες θα μπορούν να συνδυάσουν σούπερ δυνάμεις μεταξύ τους, εξαπολύοντας τεράστιο damage στον αντίπαλο.

Το πρώτο Playtest θα διεξαχθεί μέσα στον Μάιο, και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή πατώντας εδώ.

Ακολουθεί το σχετικό trailer:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.