Το Marvel 1943: Rise of Hydra, είναι το νέο παιχνίδι της δημιουργού του Uncharted και το πρώτο δείγμα είναι ακραία εντυπωσιακό (Trailer)

477

Γνωρίζαμε εδώ και αρκετό καιρό πως η Skydance Media σε συνεργασία με την Marvel, ετοιμάζουν ένα ΑΑΑ παιχνίδι, του οποίου το τιμόνι οδηγεί η Amy Hennig, δημιουργός του Uncharted! Οι πληροφορίες που γνωρίζαμε, ήταν λίγες, όμως  σίγουρα ξέραμε πως μέσα σε αυτόν τον τίτλο θα δούμε πασίγνωστους ήρωες του σύμπαντος της Marvel, όπως τον Black Panther και Captain America.

Στα πλαίσια του event State of Unreal, έγιναν και επίσημα τα αποκαλυπτήρια του παιχνιδιού μέσω ενός Trailer. Ο λόγος για το Marvel 1943: Rise of Hydra, που όπως μαρτυρά και ο τίτλος μας μεταφέρει στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, μέσω ενός κατασκοπικού θρίλερ, το οποίο θα θέσει έναντι των Ναζί, οι οποίοι στο παιχνίδι μεταφράζονται ως μία οργάνωση που φέρει το όνομα Hydra.

Όσον αφορά την δομή του παιχνιδιού, στον τίτλο θα έχουμε τον ρόλο τεσσάρων χαρακτήρων. Το νέου Steve Rogers (Captain America), του Azzuri AKA Black Panther, του Gabriel Jones ένα από τα μέλη των Howling Commandos και της Nanali αρχηγό της Wakanda. Αξίζει να αναφέρουμε πως δεν θα υπάρχει co-op παρόλο που έχουμε τέσσερις χαρακτήρες.

Επίσης μάθαμε και το casting του παιχνιδιού. Τον Azzuri ή αλλιώς Black Panther θα υποδυθεί ο Khary Payton γνωστός από την συμμετοχή του στην σειρά The Walking Dead ως King Ezekiel, ο Drew Morelein θα υποδυθεί τον Steve Rogers, τον Gabriel Jones ο Marque Rochardson, την Nanali η Megalyn Echikunwoke και τέλος τον ρόλο του Howard Stark θα αναλάβει ο Joel Johnstone.

Το παρακάτω trailer πραγματικά εντυπωσιάζει με τα cutscenes να είναι φυσικά in-game και την Unreal Engine 5.4, να κάνει για ακόμη μία φορά ”παπάδες”, δείχνοντας πόσο ισχυρή μηχανή γραφικών είναι.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και μερικά extra πλάνα τα οποία δημοσίευσε ο Geoff Keighley, διοργανωτής του Summer Game Fest και The Game Awards.

Το Marvel 1943: Rise of Hydra, θα έρθει μέσα στο 2025.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.