Επίθεση από Hackers δέχτηκε η Insomniac Games – Απειλούν πως θα διαρρεύσουν το Wolverine παιχνίδι της!

214

Όπως μεταφέρει το μέσο Cyber Daily, η Insomniac Games, φαίνεται να έχει πέσει θύμα hacking, με τους ”εισβολείς” να φαίνεται πως έχουν αποκτήσει πρόσβαση σε πολλά αρχεία της ομάδας ανάπτυξης του Ratchet and Clank και Marvel’s Spider-Man.

Μάλιστα, η ομάδα πίσω από αυτή την επίθεση ονομάζεται ”Rhysida” και ζητά από την Insomniac 2 εκατομμύρια δολάρια τα οποία πρέπει να δώσει μέσα στις επόμενες επτά ημέρες διαφορετικά θα πουλήσει όλα τα δεδομένα στα οποία έχει πρόσβαση σε όποιον προσφέρει μεγαλύτερο ποσό από το άνωθεν!

Και το κακό προχωράει σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μιας και το group των hackers, έχει στην κατοχή του φωτογραφικό υλικό από το επερχόμενο Marvel’s Wolverine και πολλά ακόμη στοιχεία καθώς και προσωπικά στοιχεία ανθρώπων που δούλεψαν για παιχνίδια της Insomniac. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα προσωπικά στοιχεία του Yuri Lowenthal, του voice actor του Peter Parker, στα Marvel’s Spider-Man και Marvel’s Spider-Man 2.

Μάλιστα, για να δείξουν πως δεν αστιεύεονται παρέδωσαν και φωτογραγικό υλικό από τα αρχεία τα οποία έχουν στην κατοχή τους:

Η απάντηση της Sony, ήρθε δια μέσω του VGC η οποία είπε:

“Είμαστε ενήμεροι για τις αναφορές ότι η Insomniac Games έχει πέσει θύμα κυβερνοεπίθεσης. Την παρούσα τη στιγμή διερευνούμε την κατάσταση. Δεν έχουμε λόγους να πιστεύουμε ότι άλλα τμήματα της SIE ή της Sony, έχουν επηρεαστεί από αυτό.

Ελπίζουμε αυτή η ιστορία να έχει αίσιο τέλος για την Insomniac.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.