Ήρθε η ανασκόπηση του 2023 στο XBOX και το PlayStation – Δείτε πόσο και τι παίξατε φέτος

229

Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια η φάση του ”wrapped” λίγο πριν φύγει το εκάστοτε έτος σε διάφορες πλατφόρμες έχει γίνεις της μόδας.

Έτσι με την σειρά του και το XBOX, προσφέρει το ”Xbox Year In Review” το θα είναι διαθέσιμο μέχρι τις 31 Ιανουαρίου του 2024 και όντας κάτοχος XBOX φυσικά θα σας επιτρέψει να δείτε διάφορα στατιστικά στοιχεία από την gaming ζωή σας μέσα στο έτος, όπως ποια παιχνίδια παίξατε πιο πολύ, τα είδη παιχνιδιών που παίξατε, και ακόμη περισσότερα.

Η Microsoft επίσης κοινοποίησε και κάποια στατιστικά σε ένα πιο ευρύ πλαίσιο αναφέροντας πως οι παίκτες του XBOX, παίξανε 36.000 παιχνίδια, έκανε unlock 4.5 δισεκατομμύρια achievments καθώς συγκέντρωσε και 91 δισεκατομμύρια gamerscore στο εκάστοτε προφίλ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ XBOX YEAR IN REVIEW

Συνεχίζουμε και με το PlayStation, το οποίο προσφέρει και αυτό για ακόμη μία χρονιά το δικό του ”2023 Wrap-Up”. Είτε είστε κάτοχος PlayStation 4 είτε PlayStation 5, μπορείτε να δείτε διάφορα στατιστικά. Από το πόσες ώρες αφιερώσατε στο εκάστοτε παιχνίδι, πόσα trophies κερδίσατε και ακόμη περισσότερα.

Μάλιστα, αν ολοκληρώσετε το δικό σας wrap-up η Sony θα σας δώσει δώρο ένα avatar και και ένα digital αντικείμενο από το Marvel’s Spider-Man το οποίο υπόκειται στο PlayStation Stars πρόγραμμα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ 2023 WRAP-UP ΣΤΗΝ PLAYSTATION ΚΟΝΣΟΛΑ ΣΑΣ 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.