Το Helldivers 2, έκανε μακράν το καλύτερο λανσάρισμα σε PC, από όλα τα παιχνίδια των PlayStation Studios

2038

To Helldivers 2, κυκλοφορεί από τις 8 Φεβρουαρίου σε PlayStation 5 και PC, και κατάφερε σε μόλις 24 ώρες, να πραγματοποιήσει ένα αξιοσημείωτο ρεκόρ στο Steam, όσον αφορά τους ταυτόχρονα συνδεδεμένους παίκτες, όντας και επίσημα το πιο επιτυχημένο PC Launch από όλα τα παιχνίδια, που έχουν προσφερθεί σε PC από την Sony.

Πιο συγκεκριμένα, στις 9 Φεβρουαρίου και 24 ώρες μετά το επίσημο Launch, ο τίτλος κατάφερε και συγκέντρωσε 81.840 παίκτες! To προηγούμενο ρεκόρ, κατείχε το God of War του 2018, με 73.529 παίκτες! 

Αξίζει να αναφέρουμε, πως ο τίτλος γίνεται publish από την ίδια την Sony, αλλά δεν έρχεται από κάποιο δικό της studio. Το παιχνίδι αναπτύχθηκε από την Arrowhead Game Studios, όντας ένας εξωτερικός συνεργάτης στην ουσία. Για αυτό και το παιχνίδι κυκλοφόρησε ταυτόχρονα και σε PS5 και PC και δεν είδαμε για παράδειγμα, ο τίτλος να έρχεται αρχικά σε PS5, και έπειτα σε PC, όπως συνηθίζει η Sony τα τελευταία χρόνια με αποκλειστικούς της τίτλους και τα αντίστοιχα PC ports.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε όπως το Helldivers 2, είναι το δεύτερο παιχνίδι με τις μεγαλύτερες πωλήσεις βάσει των καθαρών εσόδων στο Steam αυτή την στιγμή, ξεπερνώντας Call of Duty και Palworld!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.