Δύο νέα παιχνίδια σας περιμένουν εντελώς δωρεάν στο Epic Games Store

151

Ακόμη μία Πέμπτη και φυσικά η Epic Games, μας έχει τα εβδομαδιαία δωράκια μας έτοιμα!

Για αυτή την εβδομάδα, θα έχουμε όχι έναν, αλλά δύο δωρεάν παιχνίδια, τα οποία μπορούμε να βάλουμε στην συλλογή μας.

Αρχίζουμε με τοDoki Doki Literature Club Plus!”, ένα visual novel δια χειρός Team Salvato με εξαιρετικές κριτικές, μιας και η βαθμολογία του στο Steam είναι 10 παρακαλώ ενώ στο Μetacritic, έχει σημειώσει πάνω από 81/100.

Καλώς ήρθατε σε έναν τρομακτικό κόσμο ποίησης και ρομαντισμού! Γράψτε ποιήματα για τον ενθουσιασμό σας και διαγράψτε τυχόν λάθη στην πορεία για να εξασφαλίσετε το τέλειο τέλος σας. Τώρα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε γιατί το DDLC είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ψυχολογικά παιχνίδια τρόμου της δεκαετίας! Παίζετε ως κεντρικός ήρωας, ο οποίος μπαίνει απρόθυμα στο Literature Club αναζητώντας ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Με κάθε ποίημα που γράφεις και κάθε επιλογή που κάνεις, θα γοητεύεις τον ενθουσιασμό σου και θα αρχίσεις να ξετυλίγεις τη φρίκη του σχολικού ρομαντισμού. Έχετε ό,τι χρειάζεται για να σπάσετε τον κώδικα των γνωριμιών και να έχετε το τέλειο τέλος;

αναφέρει η περιγραφή του παιχνιδιού.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Συνεχίζουμε με το ”Lost Castle”, ένα 2D Beat’em up action RPG παιχνίδι, με roguelike στοιχεία και randomized dungeons.

Στις μέρες της δόξας του, το Κάστρο Χάργουντ ήταν η καρδιά μιας ευτυχισμένης γης που διοικούνταν από σοφούς και ενάρετους ευγενείς. Αλλά αυτές οι μέρες έχουν περάσει προ πολλού. Μία τεράστια καταστροφή έχει συμβεί σε αυτά τα εδάφη, και πονηρές μαγείες διαφθείρουν το κάστρο και όλα όσα το περιβάλλουν. Οι δαίμονες έχουν διεκδικήσει αυτό το σάπιο μέρος για την επικράτειά τους και ακόμη και η ισχύς της αυτοκρατορίας ανατρέπεται από τον σκοτεινό στρατό τους… και σιγά σιγά, η διαφθορά εξαπλώνεται. Το Κάστρο Χάργουντ έχει χαθεί.
Ωστόσο, στην καρδιά αυτού του εφιάλτη, κάτι λαμπερό λάμπει και γεμίζει τις καρδιές των ισχυρών με το θάρρος που απαιτείται για να εισβάλουν στο κάστρο. Το Χαμένο Κάστρο είναι γεμάτο με τον θησαυρό του ηττημένου κόμη και είναι η υπόσχεση του πλούτου που σε καλεί. Και ίσως μπορείτε να κάνετε και κάποιο καλό.

αναφέρει η περιγραφή του παιχνιδιού.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Και τα δύο παιχνίδια θα είναι δωρεάν μέχρι και τις 15 Φεβρουαρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.