Μία πρώτη εικόνα από το ολόφρεσκο Career Mode του EA Sports FC 24 (ΒΙΝΤΕΟ)

1074

Η EA Sports, συνεχίζει ακάθεκτη να μοιράζεται υλικό με τους fans, όσον αφορά το επερχόμενο EA Sports FC 24, το πρώτο ποδοσφαιράκι της ΕΑ, έπειτα από σχεδόν 30 χρόνια, δίχως την ”φορεσιά” του τίτλου FIFA.

Στο πιο πρόσφατο βίντεο, η εταιρία μας δίνει μία πρώτη γεύση από το ανανεωμένο Career Mode, δίνοντας ειδική σημασία στο Manager career mode και Player career mode. Κάτι το οποίο αξίζει να αναφερθεί είναι πως φέτος, στο εν λόγω mode θα προστεθεί και το ”Ballon D’or”, το οποίο φυσικά αφορά τους παίκτες και αφορά φυσικά τον γνωστό σε όλους μας θεσμό της Χρυσής μπάλας, που απονέμεται κάθε τέλος της χρονιάς στον καλύτερο παίκτη.

Το παραπάνω δυστυχώς, δεν θα αποτελεί μέρος των last-gen εκδόσεων. Δηλαδή, όσοι αγοράσουν τον τίτλο σε Xbox One, Nintendo Switch και PlayStation 4. Η δικαιολογία της ΕΑ, για αυτή την απόφαση, είναι πως τα animations που έχουν προστεθεί για αυτό, λειτουργούν σωστά μόνο σε PC και κονσόλες νέας γενιάς.

Επί προσθέτως μεγάλη σημασία έχει δοθεί και στα cinematics του mode. Θα έχετε την δυνατότητα, να δημιουργήσετε την δικιά σας ομάδα ανθρώπων που θα σας περιβάλλουν, όπως γυμναστές και ειδικούς που συμβάλουν σε πολλά επίπεδα στους παίκτες σας. Ειδικά δε στο manager career, πριν από κάθε match θα δίνονται τρεις επιλογές. Θα έχουμε τα training plans, pre-match reports και το match ready training. Μέσω αυτών, θα μπορείτε να βγάζετε πρόγραμμα προπονήσεων, να δημιουργείτε τακτικές βλέποντας την αντίπαλη ομάδα και να προπονείτε την ομάδα πριν κάθε αγώνα.

Όσον αφορά τώρα, το player career, θα έχετε την ευκαιρία να προσλάβετε τον δικό σας ατζέντη και παρέα θα εξετάζεται επιλογές ομάδων που θέλετε να παίξετε και ακόμη περισσότερα.

Το EA Sports FC 24 θα κυκλοφορήσει σε PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC και Nintendo Switch στις 29 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το σχετικό trailer παρακάτω:

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.