Το Diablo IV, έρχεται και επίσημα στο Steam

1563

Η Blizzard ανακοίνωσε και επίσημα πως το Diablo IV, έπειτα από τέσσερις μήνες στο Battle.net θα βρει τον δρόμο του και στο Steam. Ο τίτλος μάλιστα δεν θα καθυστερήσει να έρθει, μιας και αναμένεται να το δούμε στην λίστα της πλατφόρμας της Valve στις 17 Οκτωβρίου.

Να πούμε, πως ακόμη περισσότερα παιχνίδια της Blizzard αναμένονται να έρθουν στο Steam, έπειτα από την πρόσφατη ανακοίνωση του studio, πως από εδώ και πέρα τα PC ports των τίτλων της, θα έρχονται και στην πασίγνωστη πλατφόρμα της Valve. Η αρχή έγινε πριν λίγο καιρό με το Overwatch 2 και τώρα φυσικά έχει σειρά το Diablo IV.

Μάλιστα στις 17 Οκτωβρίου, θα κυκλοφορήσει και το Season of Blood, η νέα σεζόν του παιχνιδιού, το οποίο θα έρθει να προσθέσει νέο περιεχόμενο στο παιχνίδι.

Το Diablo 4 γενικά θα έλεγα είναι η συνέχεια που περίμενα εδώ και χρόνια. Όλα όσα είδα μέχρι τώρα με ευχαρίστησαν πλήρως και πιστεύω πως το budget του παιχνιδιού είναι εμφανές πως είναι πολύ ψηλό κρίνοντας από την ποιότητα του παιχνιδιού.

Όλοι οι τομείς θα σας αφήσουν ευχαριστημένους από ήχο, γραφικά, gameplay και ιστορία.

Αν ήρθατε πίσω στο παιχνίδι για να καθαρίσετε εχθρούς και να δυναμώνετε κάθε ώρα τον παίχτη σας με νέα skills και gear τότε βρήκατε το σωστό παιχνίδι. Είναι όσο εθιστικό ήταν πάντα το Diablo και ήδη ανακοινώθηκε νέο content για ακόμα παραπάνω πράγματα να κάνουμε, επίσης έχουμε ένα μακρύ δρόμο μακριά μας με updates κρίνοντας από τα λόγια των developer.

Αν είστε λάτρεις τον ARPG ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε την επόμενη σας εμμονή.

είχε αναφέρει ο Ανδρέας στο Review, του το οποίο μπορείτε να βρείτε παρακάτω:

Diablo 4 | Review

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.