Η CD Projekt Red προχωρά στην απόλυση του 9% του συνολικού της εργατικού δυναμικού!

227

Κακά νέα δυστυχώς, τα οποία έρχονται από την Πολωνία και πιο συγκεκριμένα τους δημιουργούς του The Witcher και του πιο πρόσφατου Cyberpunk 2077.

Πιο αναλυτικά, ο Adam Kiciński, CEO της CD Projekt Red, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του studio, ανακοίνωσε πως στα πλαίσια κάποιων αλλαγών και μετασχηματισμών που γίνονται εντός του studio το οποίο όπως προέκυψε είναι υπερστελεχωμένο, θα πρέπει να υπάρξουν κάποιες ρυθμιστικές διαδικασίες, οι οποίες θα συμφωνούν στις αληθινές ανάγκες που εν κατακλείδι έχει η εταιρία.

Το ποσοστό που προκύπτει από αυτές τις 100 απολύσεις, σε ποσοστό είναι το 9%, των συνολικών υπαλλήλων του studio. Αυτές οι απολύσεις θα γίνουν σταδιακά από τον Μάρτιο του 2023, δίνοντας όπως την ευκαιρία στους εργαζόμενους να επεξεργαστούν αυτό το νέο δεδομένο και να μπορέσουν ενδεχομένως να βρούνε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους.

Μάλιστα αναφέρθηκε πως αυτοί οι υπάλληλοι θα λάβουν ένα πλήρες πακέτο αποζημίωσης αφήνοντας το παρακάτω μήνυμα:

Παρόλο που οι δρόμοι μας θα διαχωριστούν επαγγελματικά, πιστεύω ότι οι σχέσεις που χτίσαμε θα παραμείνουν ισχυρές. Σας ευχόμαστε μόνο επιτυχία και ολοκλήρωση στο επόμενο κεφάλαιο της επαγγελματικής σας ζωής”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.