Η μισή ομάδα της CD Projekt Red εργάζεται τώρα στο The Witcher 4!

211

Η CD Projekt Red, αφήνει μια για πάντα πίσω της το Cyberpunk 2077, το οποίο κατάφερε και έσωσε την τελευταία στιγμή, γυρίζοντας μια και καλή τον ”αγώνα” προς το μέρος της, με το παιχνίδι πλέον να βρίσκεται σε μία εξαιρετική κατάσταση σε σχέση με το όταν κυκλοφόρησε, και παράλληλα να προσφέρει μία τρομερή εμπειρία με το Phantom Liberty Expansion.

Το Πολωνικό studio, τα πλαίσια δημοσίευσης των οικονομικών του αποτελεσμάτων για το τελευταίο τρίμηνο, προς επενδυτές και τύπο, ανέφερε πως πλέον οι μισοί developers της ομάδες, εργάζονται στο The Witcher 4. Το 45% του εργατικού δυναμικού της ομάδας εργάζεται στο επόμενο The Witcher παιχνίδι με το υπόλοιπο να είναι αφιερωμένο στην Ultimate Edition του Cyberpunk 2077, η οποία έρχεται σε λίγες ημέρες. Έπειτα την κυκλοφορία της εν λόγω έκδοσης, πλέον όλη η CD Projekt θα αφιερωθεί εξ’ ολοκλήρου στο επόμενο παιχνίδι Witcher.

Και για να μιλήσουμε συγκεκριμένα με αριθμούς, αυτή την στιγμή μιλάμε για περίπου 330 developers, οι οποίοι αναμένονται να ξεπεράσουν τους 400 από τις αρχές του νέου χρόνου και έπειτα.

Αξίζει να αναφέρουμε, πως η CD Projekt Red, θα αλλάξει αρκετά πράγματα στο επόμενο παιχνίδι, όπως για παράδειγμα, του ότι θα χρησιμοποιήσει την Unreal Engine 5, αντί της Red Engine, ενώ θα μας συστήσει ένα νέο saga στο Witcher franchise.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.