Μάθαμε τις πωλήσεις του Phantom Liberty Εxpansion για το Cybeprunk: 2077

892

Η CD Projekt Red, ανακοίνωσε και επίσημα τις πωλήσεις του Phantom Liberty Expansion για το Cyberpunk 2077, στα πλαίσια ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων για το τελευταίο τρίμηνο.

Τo Phantom Liberty λοιπόν, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 25 Σεπτεμβρίου και μέχρι και σήμερα έχει καταφέρει να πουλήσει 4.3 εκατομμύρια αντίτυπα παρακαλώ! Πρόκειται πραγματικά για ένα απίστευτο νούμερο, αν σκεφτεί κανείς ότι πρώτον υφίσταται εδώ και δύο μήνες και δεύτερον μιλάμε για ένα expansion.

Ο Piotr Nielubowicz, chief financial officer του Πολωνικού studio ανέφερε χαρακτηριστικά:

”Οι εκτιμήσεις μας αναφέρουν, πως μετά το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι πωλήσεις του Expansion ξεπέρασαν τα 4.3 εκατομμύρια αντίτυπα. Αυτό σημαίνει πως 1 στα 5 άτομα που έχει στην κατοχή του το βασικό παιχνίδι για υπολογιστές ή κονσόλες επόμενης γενιάς, έχει αγοράσει το expansion”.

To ”Phantom Liberty”, όπως αναφέρει και η CD Project Red αποτελεί ένα ”κατασκοπευτικό θρίλερ” το οποίο διαδραματίζεται σε μία ολοκαίνουργια περιοχή της Night City.

Μάλιστα στο Expansion έχει ενεργό ρόλο και ο Johnny Silverhand A.K.A, Keanu Reeves ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο στο Expansion έχει ο πασίγνωστος ηθοποιός Idris Elba, ο οποίος έχει λάβει μέρος σε τεράστιες παραγωγές, όπως το The Suicide Squad, Luther, Thor: Love and Thunder, Fast & Furious: Hobbs & Shaw και άλλα πολλά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.