Μάλλον μάθαμε πότε θα έρθει το Ιαπωνικό Assassin’s Creed!

197

Πριν κάμποσους μήνες, η Ubisoft, είχε ανακοινώσει το μέλλον του Assassin’s Creed, αναφέροντάς μας, ότι εργάζεται σε αρκετούς Assassin’s Creed τίτλους. Ένας από αυτούς φυσικά, ήταν το Assassin’s Creed Mirage, το οποίο αναμένεται στις 5 Οκτωβρίου, το οποίο θα αποτελέσει μία μικρή παρένθεση στις μεγάλες Assassin’s Creed, κυκλοφορίες, μιας και είναι μικρότερης κλίμακας παιχνίδι.

Το επόμενο μεγάλο Assassin’s Creed παιχνίδι, το οποίο τυπικά θα διαδεχτεί, το Assassin’s Creed Valhalla, είναι το Assassin’s Creed Codename RED, το οποίο θα μας ταξιδέψει στην Ιαπωνία και έρχεται δια χειρός Ubisoft Quebec (AC: Syndicate, AC: Odyssey), και θα ακολουθήσει τα χνάρια των προκατόχων του, έχοντας μία open-world RPG δομή.

Λίγα πράγματα ξέρουμε για το παιχνίδι μέχρι στιγμής. Όμως…

Ο Tom Henderson, ο πασίγνωστος insider της βιομηχανίας, μέσω του επίσημου site του Insider Gaming, μας δίνει ένα ρεπορτάζ, με πάρα πολλά στοιχεία! Αρχικά, όσον αφορά την κυκλοφορία, αυτή φαίνεται να έχει οριστεί για την εορταστική περίοδο του 2024. Ο τίτλος, όπως αναφέρει, είναι playable από την αρχή ως το τέλος του, πράγμα το οποίο σημαίνει πως βρίσκεται στα τελικά στάδια ανάπτυξής του και ενδεχομένως στην φάση του polishing.

Το ρεπορτάζ συνεχίζει, λέγοντας πως θα έχουμε δύο playable χαρακτήρες. Έναν Αφρικανό πρόσφυγα samurai. Έμπνευση της Ubisoft, αποτελεί ο ”Yasuke”, ο οποίος αποτέλεσε τον πρώτο samurai Αφρικανό το 1500!!!

Από την άλλη, θα έχουμε μία γυναίκα Shinobi, η οποία θα είναι ποιο γρήγορη και ευέλικτη στις κινήσεις της από τον samurai, που θα είναι πιο βαρύς σαν χαρακτήρας και με πιο ”brutal” επιθέσεις.

Όσον αφορά το gameplay αυτό καθ’ αυτό, η ομάδα ανάπτυξης δανείστηκε πολλά στοιχεία από το Splinter Cell, θέλοντας να δώσει stealth αρετές στο gameplay της. Μερικά παραδείγματα που δόθηκαν, είναι πως οι νεκροί εχθροί θα μπορούν να μετακινηθούν σε σημεία που δεν μπορούν να βρεθούν. Επίσης, ο παίκτης θα μπορεί να κρύβεται στις σκιές και να σβήνει πυρσούς με φως, όπως έκανε δηλαδή και ο Sam Fisher στο Splinter Cell με τα φώτα.

Τέλος, το ρεπορτάζ αναφέρει πως το παιχνίδι θα έχει destructible περιβάλλοντα, δίνοντας περισσότερο βάθος στο παιχνίδι.

Περιμένουμε με ανυπομονησία, να δούμε και τα επίσημα αποκαλυπτήρια του παιχνιδιού, το οποίο αναμένεται σε PC, PS5 και Xbox Series X|S.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.