Με Ελληνικούς υπότιτλους πλέον και το Αssassin’s Creed Brotherhood, από την Ελληνική AC κοινότητα!

204

Συνεχίζει το εκπληκτικό έργο της η Assassin’s Creed Greece, ελληνική κοινότητα του παιχνιδιού, με την δημιουργία ελληνικών υποτίτλων για τα παιχνίδια της σειράς.

Μετά την επιτυχημένη έκδοση ελληνικών υποτίτλων για το Assassin’s Creed Mirage και του Assassin’s Creed 2, στο 3ο project τους μας φέρνουν για το Assassin’s Creed Brotherhood, συνεχίζοντας το saga του Ezio Auditore da Firenze.

Οι ίδιοι σε σχετική ανακοίνωσή τους δήλωσαν τα παρακάτω τα παρακάτω:

“Από σήμερα είναι διαθέσιμοι για λήψη, οι υπότιτλοι για το Assassin’s Creed Brotherhood!

Παίξε το δεύτερο παιχνίδι της τριλογίας Ezio στα ελληνικά και ζήσε την ιστορία του στο έπακρο, μαθαίνοντας όλες τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά!⚔️

Οι υπότιτλοι δημιουργήθηκαν από την ομάδα μας, Assassin’ sCreed Greece και το αρχείο μπορείτε να το κατεβάσετε από την επίσημη ιστοσελίδα μας.

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη που δείχνετε σε ένα τόσο δύσκολο project, είναι η κινητήριος δύναμη για να συνεχίζουμε δυνατά “

Να τονίσουμε ότι οι υπότιτλοι έχουν δημιουργηθεί από μια ομάδα Ελλήνων θαυμαστώνΔεν είναι επίσημοι και δεν έχει καμία ανάμειξη η Ubisoft στο Project αυτό.

Παρόλα αυτά, είναι απόλυτα ασφαλές τα αρχεία που θα κατεβάσετε και η διαδικασία εγκατάστασης εξαιρετικά απλή.

ΕΔΩ μπορείτε να μπείτε στο επίσημο site τους και να κατεβάσετε τα απαραίτητα αρχεία και τις οδηγίες εγκατάστασής τους. Καλή απόλαυση !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.