Και το Asssassin’s Creed 2 στα Ελληνικά πλέον, από την Ελληνική AC κοινότητα!

252

Μετά την επιτυχημένη έκδοση ελληνικών υποτίτλων για το Assassin’s Creed Mirage η Assassin’s Creed Greece ολοκλήρωσε και το 2ο project της, ελληνικούς υπότιτλους για το κατά γενική ομολογία καλύτερο παιχνίδι της σειράς Assassin’s Creed 2 με τον Ezio Auditore da Firenze.

Οι ίδιοι μάλιστα υποσχέθηκαν ότι θα συνεχίσουν και για τα υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς, δηλώνοντας τα παρακάτω:

Είναι εδώ! 
Έφτασε επιτέλους η τριλογία Ezio στα ελληνικά, από την Assassin’s Creed Greece, για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς! Έτσι, από σήμερα είναι διαθέσιμοι για λήψη οι ελληνικοί υπότιτλοι για το Assassin’s Creed 2! Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν οι υπότιτλοι για το Brotherhood, καθώς και για το Revelations. ✨
Είτε είστε νέος θαυμαστής της σειράς, είτε παλαίμαχος παίκτης που θέλει να αναπολήσει και να συγκινηθεί, οι ελληνικοί υπότιτλοι θα ανεβάσουν την εμπειρία σας αυτή, σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Ελπίζουμε ειλικρινά να το απολαύσετε! ⚔️

Να τονίσουμε ότι οι υπότιτλοι έχουν δημιουργηθεί από μια ομάδα Ελλήνων θαυμαστών. Δεν είναι επίσημοι και δεν έχει καμία ανάμειξη η Ubisoft στο Project αυτό.

Παρόλα αυτά, είναι απόλυτα ασφαλές τα αρχεία που θα κατεβάσετε και η διαδικασία εγκατάστασης εξαιρετικά απλή.

ΕΔΩ μπορείτε να μπείτε στο επίσημο site τους και να κατεβάσετε τα απαραίτητα αρχεία και τις οδηγίες εγκατάστασής τους. Καλή απόλαυση !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.