Το Kingom Come: Deliverance II είναι γεγονός – Το είδαμε από νωρίς, και δεν μπορούμε να περιμένουμε! (Trailer)

65

Μία από τις μεγαλύτερες εκλήξεις του 2018 ήταν το Kingdom Come: Deliverance, ένας τίτλος δια χειρός Warhorse Studios, μία ομάδα που τότε αποτελούνταν από σχεδόν 10 άτομα, καταφέρνοντας να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό story-driver open-world medieval RPG, με μία κλασσική συνταγή στα παλιά καλά RPGs που αγαπήσαμε όλοι. Ο τίτλος απέσπασε εξαιρετικές κριτικές με τον κόσμο να το αγκαλιάζει.

Έξι χρόνια μετά, η Warhorse επιστρέφει και μας αποκαλύπτει το πολυπόθητο sequel, το οποίο είχαμε την ευκαιρία να δούμε από νωρίς, σε μία κεκλεισμένων των θυρών, παρουσίαση.

Στην ουσία δεν είδαμε κάτι παραπάνω, σε σχέση με αυτά που θα δείτε εσείς, δηλαδή το Trailer και την πρώτη ανακοίνωση, αλλά σίγουρα ο ενθουσιασμός μας για αυτή την πρώιμη ματιά, δεν κρύβεται δεδομένου πως αγαπήσαμε το πρώτο παιχνίδι. Το studio έχει μεγαλώσει, όπως και το όραμα πίσω από τον τίτλο, με την Warhose να απασχολεί πλέον τους τριπλάσιους developers σε σχέση με το παρελθόν, προσφέροντας στο sequel όλα όσα ήθελε εξ’ αρχής να προσφέρει, αλλά δεν τα κατάφερε λόγω περιορισμένων πόρων.

Το Kingdom Come: Deliverance II, συνεχίζει στα ίδια μονοπάτια όντας ένα action RPG medieval παιχνίδι, το οποίο διαδραματίζεται μέσα στο χάος ενός εμφυλίου πολέμου στη Βοημία του 15ου αιώνα. Παίρνουμε ξανά τον ρόλο του Henry από το Skalitz, ενός συνηθισμένου ανθρώπου που κάνει ασυνήθιστα πράγματα – παγιδευμένος σε μια συναρπαστική ιστορία εκδίκησης, προδοσίας και αποκαλύψεων καθώς ξεκινά ένα επικό ταξίδι, «από ένα ταπεινό σφυρηλάτηση σιδηρουργού στην αυλή των Βασιλέων», καθώς αναζητά σκοπό σε αυτόν τον όμορφο αλλά βάναυσο μεσαιωνικό κόσμο. Από τους πολυσύχναστους δρόμους της πόλης μέχρι τα καταπράσινα δάση, καλούμαστε να ανακαλύψουμε αυτήν την ανοιχτή Μεσαιωνική Ευρώπη μέσα από μια αξέχαστη περιπέτεια γεμάτη δράση, συγκίνηση και θαύμα.

Μία ιστορία αγάπης και εκδίκησης 

Θα ζήσουμε τη ζωή μέσα από τα μάτια και τις πράξεις του Henry, ενός νεαρού άνδρα που προσπαθεί να εκδικηθεί τους δολοφονημένους γονείς του. Η ιστορία του – εικονογραφημένη με πάνω από πέντε ώρες εκπληκτικών cinematics – τον μεταφέρει από επίδοξο πολεμιστή σε επαναστάτη, διασταυρώνοντας μονοπάτια με ένα χαρισματικό καστ χαρακτήρων και ένα αξέχαστο σύνολο περιπετειών, καθώς έρχεται αντιμέτωπος με τον Βασιλιά της Ουγγαρίας, τον Sigismund the Red Fo και τους φοβερούς συμμάχους του.

Μία μοναδική RPG εμπειρία 

Οι πράξεις σας διαμορφώνουν τη μοίρα του Henry και πώς θα αντιδράσει ο κόσμος σε αυτόν. Προσαρμόστε ελεύθερα την εμφάνισή του, τις δεξιότητες και τον εξοπλισμό του, ενώ κρατάτε μια ηθική στάση για τα γεγονότα γύρω σας. Ταξιδέψτε σε όλη τη γη συμμετέχοντας σε μοναδικές δραστηριότητες, όπως σιδηρουργία και τοξοβολία, για να βυθιστείτε πραγματικά σε αυτή τη ζωντανή περιοχή της Ευρώπης που θα θυμάται για πάντα τις ενέργειές σας.

Ζήστε μία μοναδική Medieval ζωή

Αυτή η εκπληκτικά αυθεντική απόδοση της Βοημίας του 15ου αιώνα σάς επιτρέπει να ζήσετε αυτό το συναρπαστικό σκηνικό όπως ποτέ πριν. Χαθείτε σε μια μεγάλη πόλη, ασχοληθείτε με χωρικούς και μιλήστε με ευγενείς εξερευνώντας μια απέραντη και πλούσια ύπαιθρο με ταβέρνες, λουτρά, κάστρα και πολλά άλλα.

Αυθεντικές και έντονες First Person μάχες

Νιώστε τη σύγκρουση του χάλυβα και της ωμής μάχης καθώς συμμετέχετε σε συναρπαστικές μάχες σε πραγματικό χρόνο. Υπάρχει μια σειρά από αυθεντικά όπλα και στυλ μάχης που ταιριάζουν σε κάθε παίκτη. Με τα πόδια, το άλογο ή stealth, μπορείτε να ειδικευτείτε στην κομψή μαεστρία του ξίφους, στα βάναυσα αμβλύ όπλα ή στις θανατηφόρες επιθέσεις.

Το Kingdom Come: Deliverance II, αναμένεται σε PC, PlayStation 5 και Xbox Series S|X μέσα στο 2024, φτιαγμένο εξ’ αρχής με την CryEngine.

Ευχαριστούμε την Deep Silver και φυσικά την Enarxis Dynamic Media, για την ευκαιρία να δούμε από νωρίς το παιχνίδι.

Ακολουθούν τα σχετικά Trailers:

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.