Game Releases – Week 14 Σεπτεμβρίου 2020

1714

Καλή εβδομάδα σε όλους και καλή αρχή στους μαθητές μας! Διάβασμα πάντα πάνω απ’όλα, όσο πιο γρήγορα και σωστά γίνεται, για να μένει περισσότερος χρόνος για παιχνίδι 😉 Σας έχω λοιπόν τις κυκλοφορίες των ακόλουθων ημερών, με το προσωπικό highlight να επικεντρώνεται στο Super Mario 3D All-Stars την Παρασκευή και το Season Update του eFootball PES 2021 την Τρίτη! Πάμε πιο αναλυτικά όμως!

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου

BPM: Bullets Per Minute [PC]

O Doomguy γίνεται DJ. Αυτό κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν η περιγραφή του πιο κάτω παιχνιδιού. Εξερευνήστε roguelike dungeons και πυροβολείστε, κάντε reload και αποφύγετε τις ορδές των τεράτων, βάσει του ρυθμού! Ενδιαφέρον concept!!

eFootball PES 2021 Season Update (PES 2021) [PC, PS4, XBO]

Νέα ποδοσφαιρική χρονιά, νέο παιχνίδι PES, αυτή τη φορά όμως με τη μορφή update. Με πολύ μειωμένη τιμή και με περισσότερες άδειες για χρήση λογότυπων και ομάδων, ο θρόνος του FIFA τρίζει περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Spelunky 2 [PS4]

Περισσότερες σπηλιές για εξερεύνηση, αυτή τη φορά στο φεγγάρι! Με το γνωστό 2D χαρακτήρα του, τα puzzles και πλέον το online co-op για διασκέδαση με φίλους, το Spelunky έρχεται για τους lucky PS4 owners.

Vaporum: Lockdown [PC]

Πολύ ενδιαφέρον ύφος και σκηνικό, από ένα παιχνίδι που μοιάζει περισσότερο σαν final year project. Ο Galactus-alike στο τέλος, ρίχνει την ατάκα “ένα ποντίκι χαμένο στο λαβύρινθο της δικής του κατασκευής” και μας αύξησε την περιέργεια!!

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου

Medieval Dynasty [PC]

Farmville σε FPS στην εποχή του Μεσαίωνα! 😅

Mini Motor Racing X [Switch]

Ένα χρόνο σχεδόν μετά την κυκλοφορία τους στις άλλες πλατφόρμες, οι μικρές μεγάλες κόντρες έρχονται και στο Switch. Top-down, first-person view, online ή local με έως και 4 άτομα, ετοιμαστείτε για λάστιχο.

Pacer [PC, PS4, XBO]

Θέλετε ένα Wipeout sequel; Εδώ είστε!

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου

Crysis Remastered [PC, PS4, XBO]

Το παιχνίδι που έγινε benchmark σύγκρισης δυνατοτήτων του PC σας, όταν κυκλοφόρησε με το κλασσικό πλέον “can it run Crysis?”. Σίγουρα κάποιοι θα με λιντσάρουν που δεν ήταν και αυτό στα highlights μου!! Επανέρχεται με remastered γραφικά που θα ρίξουν τους developers του Prince of Persia Remake περισσότερο στη δουλειά.

 

Super Mario 3D All-Stars [Switch]

35 χρονών ο μικρούλης, κοντύτερος αδερφός του καταπληκτικού Luigi, και η Nintendo το γιορτάζει με την κυκλοφορία 3 κλασσικών τίτλων σε ένα πακέτο! Super Mario 64, Super Mario Sunshine και Super Mario Galaxy, με αναβαθμισμένα γραφικά, βελτιώσεις στο χειρισμό για να είναι κατάλληλο για Nintendo Switch και ένα music player mode με όλο το soundtrack! Χρόνια Πολλά Mario! <3

WWE 2K Battlegrounds [PC, PS4, XBO, Switch, Stadia]

Δεν ήμουν ποτέ φαν του WWE αλλά το στυλ του Battlegrounds το γουστάρω πολύ! Με πέραν των 70 WWE Superstars και Legends, το παιχνίδι φέρνει περιβάλλοντα που μπορείτε να αξιοποιήσετε και καταστρεπτικά power-ups!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.