Όλα όσα είδαμε στο State of Play

711

Το πρώτο State of Play της Sony έλαβε χώρα μερικές ώρες πριν και εμείς το παρακολουθήσαμε Live στο επίσημο Facebook Page μας.

Ας δούμε λοιπόν τι μας ετοίμασε η Sony:

Final Fantasy 7 Remake: Intergrade

Το Final Fantasy VII Remake έρχεται στο PS5 και φέρει το όνομα Final Fantasy Intergrade. Όπως μας ενημέρωσε η Sony οι κάτοχοι της PS4 έκδοσης του παιχνιδιού θα λάβουν δωρεάν την νέα έκδοση του PS5, με όλα τα καλούδια όπως 4K ανάλυση καλύτερο οπτικό τομέα κλπ..

Επίσης οι κάτοχοι μόνο της PS5 έκδοσης θα μπορούν να παίξουν ένα νέο questline με πρωταγωνίστρια την Yuffie. Το συγκεκριμένο επεισόδιο θα πωλείται ξεχωριστά μόνο του αλλιώς θα μπορείτε να το έχετε μέσω του full πακέτου, “Final Fantasy VII Remake Intergrade”.

Στις 10 Ιουνίου αναμένεται να έρθει κοντά μας.

Returnal

Συνεχίζουμε με το Returnal, για το οποίο είδαμε εκτεταμένα gameplay πλάνα. Ο αποκλειστικός PS5 τίτλος της Housemarque, αναμένεται να έρθει στις 30 Απριλίου.

Απολαύστε:

Oddworld: Soulstorm

Συνεχίζουμε με το Oddworld: Soulstorm για το οποίο είδαμε φρέσκα gameplay πλάνα. Όπως ανακοίνωσε η Sony, οι κάτοχοι PS5 οι οποίοι θα είναι συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus θα λάβουν δωρεάν το παιχνίδι.

Κατά τα άλλα, το παιχνίδι θα έρθει στις 6 Απριλίου και για PS4 αλλά και PC.

SIFU

Συνεχίζουμε με ένα νέο παιχνίδι το οποίο μας ανακοίνωσε η Sony. Ο λόγος για το Sifu, δια χειρός Sloclap, δημιουργό ομάδα του Absolver.

Πρόκειται για ένα kung-fu third person fighting τίτλο που θυμίζει Sleeping Dogs σε ένα πιο ”κόμικ” περιβάλλον.

Το παιχνίδι θα έρθει σε PS4 και PS5 μέσα στο έτος.

Knockout City

Nέα gameplay πλάνα είδαμε και από το Knockout City, το οποίο γνωρίσαμε για πρώτη φορά στο πιο πρόσφατο Nintendo Direct. Πρόκειται για ένα team-based multiplayer dodgeball παιχνίδι και θα έρθει στις 21 Μάϊου.

Kena: Bridge of Spirits

Επιτέλους έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας για το Kena: Bridge of Spirits. Ο adventure τίτλος της Ember Lab ήταν σίγουρα ένα από τα highlight της βραδιάς. Το παιχνίδι αναμένεται να έρθει στις 24 Αυγούστου για PS4, PS5 καθώς και PC.

Deathloop

Nέο trailer είδαμε και για τον τίτλο της Arkane Studios, δημιουργό των Dishonored, το Deathloop.

Το ”déjà vu” trailer είμαι γεμάτο δράση και μάχη και έχει έντονα στοιχεία από το Dishonored το οποίο αγαπήσαμε. Πρόκειται να έρθει ως timed exclusive στο PS5 από μεριάς κονσολών, ενώ θα έρθει και σε PC στις 21 Μάϊου.

Solar Ash

Το Solar Ash μας αποκάλυψε η Sony δια χειρός Heart Machine, το οποίο μας έφερε το Hyper Light Drifter. Πρόκειται για ένα platform παιχνίδι το οποίο θα έρθει σε PS4, PS5, και σε Epic Games Store αποκλειστικά, μέσα στο 2021.

Five Nights at Freddy’s: Security Breach

Nέο trailer και μερικά πλάνα είδαμε και για το Five Nights at Freddy’s: Security Breach. H πλέον πασίγνωστη horror σειρά επιστρέφει στο Mega Pizza Plex και σας καλεί να επιβιώσετε.

Το παιχνίδι αναμένεται μέσα στο 2021 για PC, PS5 και PS4.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time

Τέλος, State of Play δίχως Crash Bandicoot δεν γίνεται. Η Sony έδωσε ένα ολοκαίνουργιο trailer για το Crash Bandicoot 4: It’s About Time, το οποίο θα έρθει ανανεωμένο στο PS5 με full support των adaptive triggers, 3D Audio, καθώς θα τρέχει και σε 4K στα 60 FPS.

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.