Η ομάδα του Gears of War βοηθά την 343 στο Halo Infinite

469

H The Coalition είναι σίγουρα μία από τις πιο ταλαντούχες ομάδες της Microsoft. Φυσικά όλοι την γνώρισαν μέσα από τα τελευταία Gears of War.

Η 343 Industries ακόμη μία ομάδα της Microsoft έχει πάρει το βαρύ φορτίο και αναλαμβάνει για ακόμη μία φορά την ανάπτυξη του Halo. Το παιχνίδι έλαβε αναβολή από την Microsoft έπειτα τα κακά σχόλια που δέχτηκε στο reveal gameplay, έτσι ώστε να δώσει περισσότερα χρόνο στην 343 να δουλέψει στον τίτλο.

Όπως φαίνεται η 343 τελικά θέλει περισσότερη βοήθεια, μιας και ο insider ”Timur222”, όπως ανακάλυψε στην ανάπτυξη του Halo βοηθά και η The Coalition.

Πιο συγκριμένα ο Insider ανακάλυψε μέσω του LinkedIn πως ο Adam Bodden, δούλεψε στο Halo Infinite όπως επίσης και ακόμη ένας developer, με όνομα Hugo Gutierrez Mares, ως VFX artist.

Η Microsoft απάντησε και επίσημα στο GameInformer, το οποίο έβγαλε στον αέρα την είδηση λέγοντας:

”Όπως έχουμε κάνει στο παρελθόν, η The Coalition εντάχθηκε στο πλάνο ανάπτυξης του Halo Infinite προσωρινά. Είναι αρκετά κοινό, για τα μέλη των Χbox Game Studios, να προσδίδουν την τεχνογνωσία τους σε παιχνίδια που εργάζονται άλλες ομάδες, όπως τα μέλη της 343, τα οποία έχουν συνεισφέρει σε άλλα προϊόντα των XGS. Αυτή η ικανότητα να μοιραζόμαστε το ταλέντο, είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των XGS και είμαστε ευγνώμονες για όλα τα άτομα που έχουν εισχωρήσει για να κάνουν το Halo Infinite το καλύτερο παιχνίδι που μπορεί να γίνει”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.