Όλα όσα είδαμε στο State of Play Σεπτεμβρίου

393

Πιστή στο ραντεβού της η Sony πραγματοποίησε ένα ολόφρεσκο State of Play, για το οποίο παρακάτω θα δούμε όσα μας ανακοίνωσε.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Ναι, είναι γεγονός, το Tekken 8 ανακοινώθηκε και επίσημα μέσω ενός gameplay trailer στο οποίο βλέπουμε τον Jin Kazama και τον Kazuya Mishima να πρωταγωνιστούν, μαχόμενοι ο ένας τον άλλον σε ένα βροχερό σκηνικό. Δε μάθαμε ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά σίγουρα θα έχουμε νεότερα στο Tokyo Games Show στις 15 Σεπτεμβρίου.

Συνεχίζουμε με έναν PS VR2 τίτλο στο σύμπαν του Star Wars. Ο λόγος για το Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge – Enhanced Edition, το οποίο αναμένεται το 2023.

Ως ένας τεχνικός επισκευής Droid που προσγειώνεται στο Batuu και παρασύρεται σε μια μεγάλη περιπέτεια, αποδεικνύει ότι ο καθένας μπορεί να γίνει ήρωας. Αναλάβετε αποστολές στην άγρια φύση Batuu, αντιμετωπίστε τη συμμορία του θανάτου της Guavian, διεισδύστε σε εγκαταστάσεις του First Order και ταξιδέψτε σε άλλες εποχές του γαλαξία στη δική σας αξέχαστη ιστορία Star Wars αναφέρει η περιγραφή του παιχνιδιού.

Ακολουθεί το σχετικό trailer:

To Demeo είναι ένα ακόμη παιχνίδι για το PS VR2.

Μια σκοτεινή δύναμη έχει καταλάβει τον υπόκοσμο στο RPG dungeon crawler, Demeo από την Resolution Games, και είναι ένας κόσμος που δεν είναι πιθανό να επιβιώσεις μόνος. Πάρτε λοιπόν τους φίλους σας και οργανώστε ένα πάρτι, γιατί η ”εργασία” στα βάθη αυτής της συνεργατικής περιπέτειας απαιτεί στρατηγική, πονηριά και ομαδική εργασία.

Απολαύστε τη μαγεία και τη συντροφικότητα της συγκέντρωσης γύρω από ένα τραπέζι με φίλους για να πολεμήσετε ενάντια στις δυνάμεις του κακού με τέσσερις πλήρεις περιπέτειες, έξι κατηγορίες ηρώων και πολλά άλλα στη συνέχεια αναφέρει η περιγραφή του παιχνιδιού.

Ακολουθεί το σχετικό trailer:

Στη δεκαετία του 1860 στο Kyo, ο αγώνας ενός σαμουράι για δικαιοσύνη πρόκειται να αλλάξει για πάντα την πορεία της ιστορίας της Ιαπωνίας. Τραβήξτε τη λεπίδα σας και συμμετάσχετε στην επανάσταση σε αυτή τη θερμή ιστορική περιπέτεια.

Nα αναφέρουμε πως το Like A Dragon: Ishin! θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά στη Δύση. Ο original τίτλος με όνομα Ryū ga Gotoku Ishin! είχε κυκλοφορήσει στο PlayStation 3 το 2014. Ο τίτλος δημιουργήθηκε από την αρχή με νέες τεχνολογίες, οπτικό και τεχνικό τομέα και αποτελεί ένα spinoff του Yakuza franchise.

Αναμένεται σε PS4 και PS5 τον Φεβρουάριο του 2023.

Ένα νέο trailer είχαμε την δυνατότητα να δούμε από το πολυαναμενόμενο Harry Potter παιχνίδι Hogwarts Legacy το οποίο αναμένεται στις 10 Φεβρουαρίου του 2023.

Στο trailer μαθαίνουμε πως οι κάτοχοι PlayStation θα λάβουν αποκλειστικά αυτοί, έναν quest με όνομα ”The Haunted Hogsmeade Shop Quest”, το οποίο περιλαμβάνει εκτός της ίδια της αποστολής, ένα additional dungeon, ένα shopkeeper cosmetic set και ένα in-game hogsmeade shop.

Aκολουθεί το trailer:

Το Pacific Drive είναι ένα first-person driving survival παιχνίδι που διαδραματίζεται στη βορειοδυτική περιοχή του Ειρηνικού των Ηνωμένων Πολιτειών. Με το αυτοκίνητό σας ως τον μοναδικό σας σύντροφο, θα ταξιδέψετε βαθιά στο ”Olympic Exclusion Zone” – ένα σουρεαλιστικό και μυστηριώδες μέρος που έχει εγκαταλειφθεί εδώ και δεκαετίες.

Ο τίτλος αναπτύσσεται από την Ironwood Studios και αναμένεται το 2023.

Το PlayStation Stars είχε ανακοινωθεί και επίσημα λίγο καιρό πριν.

Πρόκειται για ένα loyalty πρόγραμμα στο οποίο όλοι μπορείτε να λάβετε μέρος απολύτως δωρεάν.

Μέσω του προγράμματος κερδίζετε πόντους τους οποίους αργότερα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο PlayStation Store. Φυσικά, υπάρχουν και άλλα δώρα τα οποία μπορείτε να λάβετε, όπως διάφορα digital αντικείμενα, απλά παίζοντας!

Περισσότερα για το τι ακριβώς πρόκειται, μπορείτε να δείτε στο παρακάτω άρθρο μας.

Το PlayStation Stars είναι το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης της Sony για όλους τους παίκτες

Σήμερα εμφανίστηκε η Grace Chen, Vice President και Global Marketing του PlayStation, η οποία μας έδειξε μερικά από τα αντικείμενα τα οποία μπορεί κάποιος να κερδίσει, ενώ ανέφερε πως το πρόγραμμα θα κάνει ντεμπούτο μέσα στον μήνα στην Ασία με την Αμερική και την Ευρώπη να ακολουθούν λίγο αργότερα.

Στο Synduality εσείς και ένας μηχανικός τεχνητής νοημοσύνης ονόματι Magus εξερευνήσετε ένα δυστοπικό τοπίο το έτος 2222. Ένα καταστροφικό γεγονός βροχής γνωστό ως Tears of the New Moon παραλίγο να εξαλείψει την ανθρώπινη φυλή — έτσι οι επιζώντες κατέφυγαν στην υπόγεια πόλη της Αmasia.

Για να επιβιώσει, ο χαρακτήρας του παίκτη που είναι γνωστός ως “Drifter” πρέπει να πουλήσει AO Crystals, τα οποία μπορούν να συλλεχθούν μόνο από τον μολυσμένο έξω κόσμο. Για να ταξιδέψετε, θα κυκλοφορήσετε με ένα όχημα που ονομάζεται Cradle Coffin, το οποίο μπορείτε να προσαρμόσετε.

Πρόκειται για ένα third-person sci-fi shooter. Το παιχνίδι θα έχει επίσης μια ιδιαίτερη επιλογή PvP. Το online θα υποστηρίζει ”συναντήσεις” με άλλα gaming sessions και παίκτες που παίζουν τις δικές τους αποστολές, όπου μπορείτε να συγκρουστείτε σώμα με σώμα έναντι τους, μαζεύοντας έτσι πολύτιμες προμήθειες!

Ο τίτλος έρχεται το 2023.

 

To Shift Up Studio παρουσίασε και επίσημα το Stellar Blade το οποίο γνωρίζαμε μέχρι σήμερα και έως Project Eve. Πρόκειται για έναν action-adventure τιτλο που διαδραματίζεται στο όχι και πολύ μακρινό μέλλον στην κατεστραμμένη Γη ενάντια σε άγνωστους εχθρούς.

Το παιχνίδι αναμένεται το 2023.

Σίγουρα ένα από τα highlight της βραδιάς ήταν το νέο παιχνίδι της Team Ninja, Rise of the Ronin. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που μας μιλά για την ιστορία ενός ronin ο οποίος παλεύει για να φέρει μία νέα και καλύτερη εποχή στην Ιαπωνία.

Ο τίτλος δυστυχώς αργεί αρκετά ακόμη μιας και θα έρθει το 2024 αποκλειστικά στο PlayStation 5.

Αυτό και εάν δεν το περιμέναμε!!!

Λίγος καιρός έχει μείνει για την κυκλοφορία του πολυπόθητου God of War Ragnarök και η Sony αρχικά αποκάλυψε ένα limited edition DualSense Wireless Controller επηρεασμένο από το παιχνίδι.

Το DualSense είναι βαμμένο σε λευκά και μπλε χρώματα, τα οποία είναι και τα θεματικά χρώματα του παιχνιδιού ενώ στο μπροστινό μέρος θα δούμε τα εμβλήματα ενός λύκου και μίας αρκούδας που αναπαριστούν τον Atreus και τον Kratos.

Αναμένεται στην αγορά στις 9 Νοεμβρίου.

Όμως δεν τελειώνουμε εκεί. Ένα εκθαμβωτικό trailer εκανε την εμφάνισή του. Ο λόγος για το Story Trailer του God of War Ragnarök, μέσα από το οποίο θα πάρουμε μία ολόφρεσκη γεύση από την ιστορία του παιχνιδιού με μπόλικα Cutscenes αλλά και gameplay πλάνα!

O Kratos κάνει την κίνηση του για εκδίκηση ξανά! Από την άλλη ο Ατρέας του κρατάει πολλά μυστικά! Βλέπουμε τους πάντες να δείχνουν μία ηθική περιφρόνηση για όσα έχει κάνει ο Kratos στη ζωή του. Την εμφάνισή τους κάνουν η Freya η οποία φαίνεται πραγματικά να βρίσκεται απέναντι μας, ο Thor και μερικές νέες Βαλκυρίες. Στο τέλος βλέπουμε μία βολή του Ατρέα στον ουρανό κατά την έκλειψη ηλίου, που λογικά σηματοδοτεί τον τρόπο με τον οποίο θα ξεκινήσουν οι έσχατοι καιροί να διαδραματίζονται.

Τo βίντεο κλείνει ένα στιγμιότυπο μάχης, που δε θα πω παραπάνω το αφήνω να το απολαύσετε μόνοι σας. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και ολόφρεσκο φωτογραφικό υλικό:

Το God of War Ragnarök αναμένεται στις 9 Νοεμβρίου για PlayStation 4 και PlayStation 5.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.