Η Logitech λανσάρει τις Webcams Brio 500 Series και τα ακουστικά Zone Vibe

302

Σήμερα, η Logitech παρουσίασε δύο νέες σειρές προϊόντων: τις webcams Brio 500 και τα ακουστικά Zone Vibe, προϊόντα σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες ανάγκες της υβριδικής εργασίας.

Webcam Brio 500

Δημιουργήθηκε για όσους θέλουν ποιότητα ήχου και βίντεο εταιρικού επιπέδου, εξατομίκευση και πιο συναρπαστική εμπειρία σε βιντεοκλήσεις, με τη σειρά Brio 500 να είναι μια νέα κατηγορία webcams οι οποίες επιλύουν τις πιο κοινές προκλήσεις σε μια τηλεδιάσκεψη. Η σειρά Brio 500 προσφέρει τη νέα λειτουργία Show Mode που διευκολύνει την κοινή χρήση σκίτσων ή άλλων φυσικών αντικειμένων στο γραφείο. Με ένα καινοτόμο σύστημα στήριξης και ενσωματωμένο αισθητήρα επιτρέπει στους χρήστες να κλίνουν την κάμερα προς τα κάτω για να εστιάσουν σε αντικείμενα, με την Brio να αναστρέφει αυτόματα την εικόνα για να αποδώσει τον σωστό προσανατολισμό σε βιντεοκλήσεις.

Ο κομψός σχεδιασμός και τα όμορφα χρώματα – γραφίτης, υπόλευκο και ροζ – δίνουν στους χρήστες την ελευθερία να προσαρμόσουν το σταθμό εργασίας τους ώστε να ταιριάζει στην προσωπικότητα και το γούστο τους.  Η τεχνολογία RightSight (ενεργοποιείται μέσω του λογισμικού Logi Tune) κεντράρει αυτόματα τον χρήστη, ακόμα και όταν μετακινείται, ενώ οι ενσωματωμένες καινοτομίες όπως το RightLight 4 διορθώνουν αυτόματα τον χαμηλό φωτισμό.

Κύρια χαρακτηριστικά

  • Προηγμένη ποιότητα εικόνας:
    • Κάμερα 4 Megapixel: προσφέρει προηγμένη ανάλυση εικόνας, ώστε οι χρήστες της κάμερας να εμφανίζονται με μεγαλύτερη ευκρίνεια.
    • Full HD: Ανάλυση 1080p στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Επίσης, ανάλυση 720p στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο.
    • RightLight 4: Προσαρμόζει αυτόματα τον φωτισμό έτσι ώστε ο χρήστης να είναι ορατός ακόμη και σε λιγότερο ιδανικές συνθήκες, όπως χαμηλό ή οπίσθιο φωτισμό.
    • Αυτόματο καδράρισμα RightSight: Κεντράρει αυτόματα την κάμερα στον ομιλητή, ακόμα και αν κινείται, ώστε οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη να αποσπώνται λιγότερο από το φόντο του ομιλητή.
    • Οπτικό πεδίο 90°: Παρέχει μεγαλύτερο από το κανονικό οπτικό πεδίο (FOV), σε σύγκριση με άλλες κάμερες web και κάμερες φορητού υπολογιστή. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο όταν δύο ή περισσότερα άτομα πρέπει να συμμετάσχουν σε μια σύσκεψη χρησιμοποιώντας μία κάμερα. Με το Logi Tune, το οπτικό πεδίο είναι ευέλικτο, επιτρέποντας στους χρήστες να κάνουν μεγέθυνση ή σμίκρυνση σε πλήρες πλάτος 90º.
  • Λειτουργία παρουσίασης: Eπιτρέπει στο χρήστη να μοιράζεται εύκολα το γραφείο του και να παρουσιάζει σκίτσα, αντικείμενα και έργα σε εξέλιξη. Όλα γίνονται απλά γέρνοντας τη κάμερα προς το γραφείο.
  • Τεχνολογία μείωσης θορύβου μικροφώνου: Η τεχνολογία μείωσης θορύβου beamforming επιτρέπει στο μικρόφωνο της webcam να διακρίνει μεταξύ της φωνής του χρήστη και του ήχου παρασκηνίου, ώστε τα μικρόφωνα να μπορούν να εστιάζουν στη φωνή και να μειώνουν ή να εξαλείφουν τον θόρυβο. Ταυτόχρονα, τα διπλά μικρόφωνα μπορούν να εντοπίσουν πιο εύκολα τη φωνή του χρήστη, ακόμη και αν ο χρήστης κινείται μπροστά από την κάμερα.
  • Αφαιρούμενη/ρυθμιζόμενη βάση: Ο μοναδικός σχεδιασμός της ρύθμισης στήριξης επιτρέπει την ευέλικτη χρήση και τις ιδανικές γωνίες βιντεοκλήσεων για να ικανοποιήσει τις προτιμήσεις κάθε χρήστη. Ένα αποκλειστικό μαγνητικό εξάρτημα επιτρέπει στην webcam να περιστρέφεται κατά 360°. Το κλιπ στερέωσης με την ταινία μικρο-αναρρόφησης έχει σχεδιαστεί για εγκατάσταση σε οθόνη με ελάχιστο πλαίσιο οθόνης και διασφαλίζει ότι η κάμερα είναι αφαιρούμενη και επαναχρησιμοποιήσιμη.
  • Ενσωματωμένο κλείστρο απορρήτου: Αυτό εμποδίζει την κάμερα έτσι ώστε να μην μπορεί να δει ή να καταγράψει οπτικά τον χρήστη ή το περιβάλλον του χρήστη και παρέχει μια χειροπιαστή, εύκολα ορατή ένδειξη ότι η κάμερα δεν καταγράφει.
  • Βιωσιμότητα: Οι webcams είναι πιστοποιημένες για ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα. Τα πλαστικά μέρη της σειράς Brio 500 περιλαμβάνουν πιστοποιημένο ανακυκλωμένο πλαστικό χρησιμοποιημένων συσκευασιών: 68% για τον γραφίτη και 54% για τα υπόλευκο και ροζ.
  • Logi Tune: Αυτό το εργαλείο επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν την εμφάνισή τους σε βιντεοσυσκέψεις. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν το λογισμικό webcam Logi Tune για να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένου του ψηφιακού ζουμ, του οπτικού πεδίου (90°/78°/65°), της αυτόματης εστίασης, του αυτόματου κεντραρίσματος και των ρυθμίσεων εικόνας. Οι χρήστες μπορούν επίσης να διατηρούν ενημερωμένο το υλικολογισμικό της κάμερας web και να συμμετέχουν σε συσκέψεις με ένα μόνο κλικ.
  • Εύκολη τηλεδιάσκεψη: Πιστοποιημένη για χρήση με Microsoft Teams, Google Meet και το Zoom.
  • Sync: Προσφέρει μια ασφαλή και επεκτάσιμη προσέγγιση για την απομακρυσμένη διαχείριση συσκευών Logitech, από την προσωπική συνεργασία έως τις λύσεις αιθουσών συσκέψεων. Το Sync επιτρέπει στους διαχειριστές IT να ενημερώνουν το υλικολογισμικό, να ενεργοποιούν ή να κλειδώνουν ορισμένες λειτουργίες και να αντιμετωπίζουν προβλήματα. Το Sync υποστηρίζει απομακρυσμένες υλοποιήσεις βίντεο σε ολόκληρη την εταιρεία, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τις επισκέψεις στον εκάστοτε χώρο.

Η σειρά ακουστικών Zone Vibe είναι άνετα και κομψά ακουστικά που παρέχουν τον τέλειο συνδυασμό δυνατοτήτων επικοινωνίας επαγγελματικής ποιότητας για τη συμμετοχή σας σε κλήσεις, σε συνδυασμό με στερεοφωνικά ηχεία κεφαλής πλήρους εύρους που σας επιτρέπουν να μπείτε στο κλίμα και να εστιάσετε στην εργασία σας, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες.

Κύρια χαρακτηριστικά

  • Στυλ και άνεση:
    • Ελαφρύ μόλις 185 g.
    • Κατασκευασμένο για άνεση με μαλακό πλεκτό ύφασμα και αφρό μνήμης.
    • Επιλογή τριών μοντέρνων χρωμάτων: γραφίτης, υπόλευκο και ροζ 5.
    • Βραχίονας μικροφώνου που απομακρύνεται για προσωπική χρήση (μουσική, βίντεο κ.λπ.).
  • Τηλεδιάσκεψη:
    • Το Zone Vibe 125 είναι πιστοποιημένο για το Microsoft Teams2, το Google Meet και το Zoom και συνεργάζεται με άλλες κορυφαίες εφαρμογές βίντεο.
    • Ένα προηγμένο μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου με τεχνολογία διαμόρφωσης δέσμης διασφαλίζει ότι οι χρήστες ακούγονται καθαρά στους ακροατές χωρίς θόρυβο στο παρασκήνιο.
    • Ο ασύρματος δέκτης του Zone Vibe παρέχει αξιόπιστη σύνδεση ήχου, ώστε να μην απορρίπτονται κλήσεις.
    • Flip-to-mute μικρόφωνο για άμεση παύση απορρήτου με μια κίνηση.
    • Η ποιότητα ήχου ευρείας ζώνης επιτρέπει στους συναδέλφους μακριά από την πηγή ήχου να σας ακούν με κρυστάλλινη ποιότητα.
  • Καθηλωτικός ήχος:
    • Οι οδηγοί ηχείων 40 mm με κωδικοποιητή AAC παρέχουν μπάσα με γεμάτο σώμα, ευκρινείς υψηλότερες συχνότητες και χαμηλή παραμόρφωση.
    • Η αναπαραγωγή ήχου υψηλής ποιότητας ζωντανεύει τη μουσική και τις συσκέψεις, παρέχοντας πιο αληθινό ήχο από την πηγή.
    • Προσαρμόστε τα ρυθμιστικά ισοσταθμιστή 5 ζωνών στο Logi Tune για να βελτιστοποιήσετε μια προσωπική εμπειρία ακρόασης ή επιλέξτε μία από τις προσαρμοσμένες προεπιλογές του Logi
  • Ασύρματη ελευθερία: Περπατήστε στο σπίτι ή το γραφείο σας και μείνετε συνδεδεμένοι έως και 30 μέτρα3 από τον υπολογιστή σας.
  • Μπαταρία μεγάλης διάρκειας: Απολαύστε έως και 20 ώρες χρόνου ακρόασης και 18 ώρες χρόνου ομιλίας με πλήρη φόρτιση1.
  • Απλή διαχείριση συσκευών: Τα Zone Vibe αποτελούν μέρος ενός εταιρικού οικοσυστήματος προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν όλους να παραμένουν συνδεδεμένοι. Με το Logitech Sync, οι επαγγελματίες IT μπορούν να διασφαλίσουν ότι οι συσκευές συνεργασίας μέσω βίντεο των εργαζομένων είναι λειτουργικές και ενημερωμένες. Η προώθηση ενημερώσεων μέσω του Logi Tune διασφαλίζει ότι το προϊόν βρίσκεται πάντα στη μέγιστη απόδοση.

Επίτευξη στόχων βιωσιμότητας: Κατασκευασμένα με 25% ανακυκλωμένο πλαστικό από χρησιμοποιημένες συσκευασίες ενώ κάνουν χρήση συσκευασιών που πληρούν τα πρότυπα του Forest Stewardship Council (FSC) και είναι πιστοποιημένες ως ουδέτερες.

Η σειρά webcam Brio 500 και τα ακουστικά Zone Vibe 100 και Zone Vibe 125 θα είναι διαθέσιμα παγκοσμίως τον Σεπτέμβριο του 2022 στο logitech.com και σε άλλους λιανοπωλητές.

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής για τις webcams Brio 500 είναι 145 €. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής για τα Zone Vibe 100 είναι 125 € και για τα Zone Vibe 125 είναι 145 €.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.