Το Ray-Tracing έφτασε στο GTA V και ”μεταμορφώνει” το παιχνίδι – Διαθέσιμο το Los Santos Drus Wars DLC

242

Όπως μας είχε ανακοινώσει η Rockstar Games, ένα μεγάλο update ήρθε στο online μέρος του GTA V, το οποίο ονομάζεται Los Santos Drus Wars, και εκτός των άλλων προσθέτει και το ray-tracing feature.

Πλέον οι PS5 και Xbox Series X εκδόσεις διαθέτουν προηγμένης τεχνολογίας οπτικό τομέα. Για να ενεργοποιήσετε το ray-tracing αρκεί να επιλέξετε το fidelity mode, μέσω των ρυθμίσεων του παιχνιδιού. Το οπτικό αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό με τους χρήστες στο ίντερνετ να εκφράζουν την μεγάλη τους απόλαυση. Είναι καλό να θυμίσουμε πως το παιχνίδι κλείνει σχεδόν 10 χρόνια στην ζωή μιας και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2013!

Πάρτε μία γεύση παρακάτω:

Όσον αφορά τώρα το Los Santos Drug Wars DLC. Στο νέο αυτό DLC, θα δούμε μία νέα συμμορία με αρχηγό τον Dax να προσπαθεί να ανέλθει στην κορυφή του κόσμου της νύχτας. Το DLC θα φέρει συνολικά 6 ολόφρεσκες αποστολές γεμάτες τρέλα και δράση.

Το νέο υλικό ξεκινά όταν δεχτείτε μία κλήση από τον Ron. Θα πρέπει να είστε εκτός εσωτερικών χώρων για να λάβετε την κλήση. Έπειτα την κλήση θα πρέπει να μετακινηθείτε στο Ace Liquor και στον χάρτη σας θα υπάρχει σημαδεμένο το ”R” όπου εκεί θα πρέπει να πάτε.

Περισσότερα εδώ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.