Το Developer_Direct του XBOX έρχεται στις 25 Ιανουαρίου και επίσημα!

276

Όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα μέσα στην ημέρα, είχε διαρρεύσει εδώ και κάμποσες ώρες πως η Microsoft ετοιμάζει το δικό της Direct show στα μονοπάτια που ακολουθεί η Nintendo με το δικό της Nintendo Direct και η Sony με το State of Play. Τελικά, όλη η διαρροή είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Το XBOX ετοιμάζει το δικό του Direct show – Μάθαμε ημερομηνία και ώρα για το πρώτο show (ΦΗΜΗ)

Πιο συγκεκριμένα το Xbox and Bethesda Developer_Direct έρχεται στις 25 Ιανουαρίου και ώρα 22:00 (ώρα Κύπρου), στο οποίο θα συμμετέχουν η Arkane Austin, Turn 10 Studios, Mojang Studios και ZeniMax Online Studios.

Τα παραπάνω Studios του XBOX θα μας παρουσιάσουν νέα από το Redfall, το επόμενο Forza Motorsport για το οποίο θα δούμε και gameplay πλάνα, το Minecraft Legends στο οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε gameplay από το PvP αυτού του νέου standalone παιχνιδιού στο σύμπαν του Minecraft καθώς και το The Elder Scrolls Online. Όπως αναφέραμε και στο άρθρο μας, μεγάλοι απόντες φυσικά θα είναι το Starfield, Hellblade II και φυσικά το Fable που λογικά για τα πρώτα δύο ”μαγειρεύεται” κάτι μεγαλύτερο.

To Developer_Direct θα μεταδοθεί μέσω των επίσημων καναλιών του XBOX σε Twitch και YouTube καθώς και από τα αντίστοιχα κανάλια της Bethesda.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.