Το XBOX ετοιμάζει το δικό του Direct show – Μάθαμε ημερομηνία και ώρα για το πρώτο show (ΦΗΜΗ)

209

Tις τελευταίες ώρες, όπως σας είχαμε ενημερώσει κυκλοφορούσαν αρκετές φήμες για ένα επικείμενο show του XBOX, μέσα του οποίου θα μας έδειχνε περισσότερα πράγματα, για τα παιχνίδια που πρόκειται να φέρει μέσα στο 2023.

Φουντώνει ώρα με την ώρα η φήμη για διεξαγωγή Xbox & Bethesda Showcase μέσα στις επόμενες μέρες!

Αυτή την φορά έχουμε ακόμη πιο πικάντικες λεπτομέρειες, ξανά από τον Jez Corden του Windows  Central (δείτε περισσότερα εδώ) ο οποίος έδωσε συγκεκριμένες πληροφορίες για την επικείμενη παρουσίαση του XBOX. Το show θα ονομάζεται Developer_Direct και θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιανουαρίου και ώρα 22:00 (ώρα Κύπρου). Aυτό το νέο τεστ, ίσως να αποτελέσει ένα νέο εγχείρημα για την Microsoft, δίνοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα πληροφορίες για τους τίτλους της, μέσω αυτών των direct shows, όπως κάνει και η Nintendo με τα δικά της, Nintendo Direct ή και το PlayStation μέσω των State of Play shows.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, στο πρώτο αυτό show θα δούμε υλικό από τον επερχόμενο τίτλο της Arkane Studios (Deathloop, Dishonored) το Redfall, το Minecraft Legends αλλά και το Forza Motosport. Επί προσθέτως, θα δούμε υλικό και από τα Online Studios της ZeniMax.

Μεγάλος απών θα είναι το Starfield, για το οποίο μάλλον ετοιμάζεται κάτι ξεχωριστό και μεγαλύτερο μιας και αποτελεί το highlight για το XBOX μέσα στο 2023. Φυσικά θα λείψουν και τα Hellblade II και Fable, σε αυτό το show, απ’ ότι φαίνεται.

Περιμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση-επιβεβαίωση και από μεριάς Microsoft.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.