Φουντώνει ώρα με την ώρα η φήμη για διεξαγωγή Xbox & Bethesda Showcase μέσα στις επόμενες μέρες!

203

Η πλήρης απουσία της Microsoft και του XBOX στα The Game Awards 2022, προκάλεσε πολλές συζητήσεις για το αν εν τέλει το XBOX είναι έτοιμο να υποδεχτεί την νέα χρονιά με υλικό. Λίγο μετά, η εταιρία ήρθε να καθησυχάσει τους fans, αναφέροντας πως σύντομα θα δούμε πολλά πράγματα και ότι το 2023 θα είναι πολύ μεγάλο.

Τις τελευταίες ώρες όμως, ακούγεται όλο και πιο έντονα μία επικείμενη διεξαγωγή ενός μεγάλου Xbox & Bethesda Showcase και μάλιστα μέσα στις επόμενες μέρες! Η πληροφορία έρχεται από τον έγκριτο δημοσιογράφο του Windows Central, Jez Corden, ο οποίος μέσω Twitter ανέφερε ως απάντηση στον ”Ben” γνωστό για την δράση του στο Twitter, όσον αφορά το στρατόπεδο της Rockstar Games, να δώσει λίγες ημέρες υπομονή, λέγοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι κάτι έρχεται πολύ σύντομα! Ενώ συνέχισε λέγοντας πως σίγουρα ”κάτι μαγειρεύει”, ως απάντηση στο τι γίνεται με τα shows της και τα XGS που συνήθιζε να κάνει.

Να πούμε πως το 2023 θα πρέπει σε θεωρητικό επίπεδο να αποτελέσει μεγάλη χρονιά για το XBOX. Τα παιχνίδια είναι πάρα πολλά και μεγάλα, όπως το Starfield της Bethesda το οποίο ακούγεται πως θα έρθει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2023 και μάλιστα έχει επιβεβαιωθεί πως δεν θα λάβει άλλο delay, το Redfall της Arkane Studios (Deathloop, Dishonored), νέα κυκλοφορία Forza Motorsport, το πολυαναμενόμενο Senua’s Saga: Hellblade II, το επόμενο Fable, το Minecraft Legends, και άλλους άσους που λογικά κρύβει στο μανίκι της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.