Το νέο Open-World MMO Shooter παιχνίδι των δημιουργών του Lineage ρίχνει σαγόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

347

Το Project LLL, είναι το νέο project της NCSoft, δημιουργό ομάδα του πασίγνωστου Lineage. Ο τίτλος είναι ένα μείγμα MMO με third person shooter το οποίο θυμίζει αρκετά The Division.

Όπως αναφέρει ο Jaehyun Bae, που είναι υπεύθυνος του έργου, η ομάδα θέλει να δημιουργήσει κάτι διαφορετικό σε σχέση με τα looter shooters και τα battle royales που τα τελευταία χρόνια κυκλοφορούν με μεγάλη συχνότητα.

Σε ιστορικό πλαίσιο ο τίτλος είναι εμπνευσμένος από τα Dune Founation και Blade Runner. Πρόκειται για ένα alternative sci-fi στην δομή του, το οποίο διαδραματίζεται στην Σεούλ της Νότιας Κορέας σε ένα timeline το οποίο δανείζεται το μέλλον και το παρελθόν μιας και από την μία έχουμε την ισχυρή τεχνολογία του 23ου αιώνα και από την άλλη την Βυζαντινή αυτοκρατορία του 10ου αιώνα.

Ο τίτλος θα είναι open-world με την ομάδα ανάπτυξης να αναφέρει πως θα δώσει πάνω από 30 χιλιόμετρα γης δίχως κανένα εμπόδιο εντός της σε ένα μοναδικό περιβάλλον. Ο τίτλος αναπτύσσεται με Unreal Engine 5 και έχει θέσει ως στόχο να έρθει το 2024 για PC και κονσόλες.

Δείτε παρακάτω gameplay πλάνα και το σχετικό dev. diary βίντεο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.