Το δωδέκατο παιχνίδι-μυστήριο του Epic Games Store είναι εδώ

420

Δωδέκατη συνεχόμενη ημέρα διάθεσης τίτλων-μυστήριο από την Epic Games η οποία συνεχίζει ακάθεκτη να μας χαρίζει εξαιρετικούς τίτλους. Έπειτα λοιπόν από τα Shenmue IIINeon AbyssRemnant from the Ashes, The Vanishing of Ethan Carter, Loop Hero, Second Extinction, Mutant Year Zero: Road to Eden Vampyr, Pathfinder: Kingmaker – Enhanced Plus Edition, Prey και Control σειρά έχει το Mages of Mystralia.

Πρόκειται για ένα action-adventure το οποίο είναι δομημένο σε top-down μορφή. Το παιχνίδι διαδραματίζεται στη χώρα της Μystralia και ακολουθεί τη Ζia, μια μάγο που ανακαλύπτει τις μαγικές της δυνάμεις στην αρχή του παιχνιδιού.

Αφού εξορίστηκε από το χωριό της επειδή προκάλεσε ακούσια αναταραχή, μέσω των δυνάμεών της, συναντά έναν χαρακτήρα που αυτοχαρακτηρίζεται ως Μέντορας, ο οποίος την πείθει να ταξιδέψει σε ένα καταφύγιο μάγων για να βελτιώσει τις δεξιότητές της ως μάγος. Η Ζia έχει τελικά την αποστολή να αποτρέψει έναν πόλεμο μεταξύ ενός στρατού από trolls και του αντιμάγου Βασιλείου της Mystralia, ενώ μαθαίνει περισσότερα για το πεπρωμένο της και αποκαλύπτει ένα αναπάντεχο μυστικό.

Μπορείτε να αποκτήσετε το παιχνίδι, πατώντας εδώ, μέχρι και αύριο 28 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.