Τα δύο νέα δωρεάν παιχνίδια της εβδομάδας περιμένουν να γίνουν δικά σας

285

Ακόμη μία Πέμπτη και εννοείται πως έχουμε δωρεάν παιχνίδια στο Epic Games Store!

Η αρχή γίνεται με το ”Adios”, ένα cinematic first-person παιχνίδι δια χειρός Mischief το οποίο κυκλοφόρησε το 2021. Είστε ένας χοιροτρόφος στο Κάνσας. Η μαφία της περιοχής χρησιμοποιεί τα γουρούνια σας, ώστε να θάψει-εξαφανίσει τα νεκρά σώματα από τις παράνομες ενέργειές της. Εσείς έχετε αποφασίσει πως δεν το θέλετε πλέον αυτό. Όταν ένας παλιός σας φίλος, ο οποίος ανήκει σε αυτή την μαφία φτάνει με τον βοηθό του για να παραδώσει ένα άλλο πτώμα, τελικά χάνετε το θάρρος να τους πείτε ότι τελειώσατε. Το πως θα μπορέσετε να φύγετε από αυτό τον φαύλο κύκλο θα καθοριστεί αποκλειστικά από τις επιλογές σας.

Αποκτήστε το παιχνίδι πατώντας εδώ.

Συνεχίζουμε με το ”Hell is Others” ένα extraction horror PVPVE top-down shooter δια χειρός Strelka Games και Yonder το οποίο κυκλοφόρησε το 2022.

Ο Adam Smithson κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να υπάρχει στο μικροσκοπικό διαμέρισμά του, μόνος του, ψηλά πάνω από την Century City. Ο μόνος του σύντροφος είναι ένα δέντρο μπονσάι, το οποίο φροντίζει. Όπως όλα τα άλλα πράγματα στην πόλη έτσι και τα φυτά του χρειάζονται αίμα για να επιβιώσουν. Ο Adam αναγκάζεται να βγει στους σκοτεινούς δρόμους προσπαθώντας να βρει ”τροφή” για τα φυτά του. Φυσικά, σε αυτό έχει να αντιμετωπίσει και άλλους, οι οποίοι έχουν ακριβώς τον ίδιο σκοπό.

Αποκτήστε το παιχνίδι πατώντας εδώ.

Και οι δύο τίτλοι θα είναι διαθέσιμοι μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.